Kvindelandsholdet
Danmark forbereder sig til årets EM-kvalifikation på træningslejr i Marbella, hvor der venter et opgør mod Østrig den 28. februar.
Foto: fodboldbilleder.dk

Kvindelandsholdets mission i 2024 er klar: Kvalifikation til EM 2025 i Schweiz.

Men før Andrée Jeglertz’ rød-hvide tropper sparker EM-kvalifikationen i gang til april, møder Danmark Østrig i en testkamp den 28. februar i Marbella.

Landstræneren glæder sig over, at Kvindelandsholdet skal teste formen mod en stærk modstander:

”Østrig er en rigtig god test for os forud for EM-kvalifikationen. Kampen bliver en styrkeprøve for at se, hvor vi står, og hvor vi skal blive bedre. Samtidig har vi muligheden for at prøve nogle taktiske ting af og videreudvikle den fremadrettede fodbold, som vi ønsker at spille,” siger Andrée Jeglertz.

Kampen mod Østrig, der lige som Danmark har været med til både det seneste EM og VM, bliver afslutningen på halvanden uges lang samling i Marbella. Træningslejren er en vigtig forberedelse for Kvindelandsholdet, før EM-jagten starter med to kampe i april.

Danmarks modstandere i EM-kvalifikationen afgøres den 5. marts ved en lodtrækning i UEFA.

Danmark møder Østrig på Marbella Football Center den 28. februar kl. 16.30. Så snart det er på plads, hvordan kampen bliver transmitteret, bliver dette meldt ud på Kvindelandsholdets sociale medier.