VELKOMMEN TIL LANDSHOLDSKLUBBEN FORDANMARK!

ForDanmark er med sine mere end 60.000 medlemmer Danmarks største landsholdsklub. Det er DBU's officielle fanprogram for landsholdsfans.

sådan fungerer det

1

Bliv en del af klubben.

Du kan være medlem af ForDanmark på flere måder - både gratis og via abonnement. 

2

Få masser af fordele.

Der er masser af fordele ved at være medlem af ForDanmark. Mængden af fordele afhænger af dit medlemskab. Vi løfter sløret for flere nye fordele i begyndelsen af 2024!

3

Støt holdet.

Er du en del af ForDanmark, støtter du også op om de danske landshold. Med et abonnement er du samtidig sikret enten billet eller forkøbsret til alle Herrelandsholdets hjemmekampe i Parken - ligesom du optjener loyalitetspoint for hver kamp, du møder op til.

VIL DU VÆRE MEDLEM?
BLIV MEDLEM

Bliv en del af klubben

Gratis

Tilmeld dig ForDanmark helt gratis og vær sikker på at få nyt om udvalgte livestreams, kampagner, arrangementer og andre spændende ting.

BASISMEDLEM

100 kr./året

Som Basismedlem af ForDanmark sikrer du dig bl.a. forkøbsret til landskampsbilletter, du opsparer loyalitetspoint, ligesom du får adgang til eksklusive fanarrangementer.

  • Som Basismedlem har du forkøbsret til to billetter pr. hjemmekamp. Skal du købe flere, skal flere abonnementer sammenkobles. Da der kan opstå stor efterspørgsel på billetter til nogle kampe, er du dog ikke garanteret at kunne få billet til alle kampe.

  • Du har altid forkøbsret på billetter til udebanekampe.

  • Som Basismedlem får du 10% rabat på én billet.

  • Du optjener loyalitetspoint pr. kamp, du indløser billet til. Loyalitetspoint kan komme i spil i billetsalg til slutrunder, store udekampe og kampe med begrænset plads.

  • Rabat på merchandise hos Landsholdsshoppen.

ForDanmark-abonnementer

oversigt

NB! Tilmelding til ForDanmark-abonnementerne er i første omgang forbeholdt gentegning hos nuværende medlemmer samt personer på den eksisterende venteliste. Hvis der kommer abonnementer i åbent salg, vil dette blive meldt ud på et senere tidspunkt.
DEN RØDE MUR
- 120 kr. / måned

Med et Den Røde Mur-abonnement er du sikker på at stå lige dér, hvor stemningen til landskampene bliver skabt. Du kan forvente at være en central del af tifoen før kamp og stemningen under kamp. Vil du have ægte rød-hvid fest, er det her, du skal stå!

Abonnementet indeholder én billet pr. hjemmekamp.

FOR ALLE
- 120 kr. (voksen) / 60 kr. måned (u. 16 år)

Med et For Alle-abonnement er du sikret billet i kategorien 'Gode Pladser til Prisen', der, som navnet siger, indeholder nogle af de bedste pladser Parken kan tilbyde til prisen.

Der kan købes både voksen- og børneabonnementer i denne kategori. Tribuneafsnit D3 er forbeholdt familier.

Abonnementet indeholder én billet pr. hjemmekamp.

PLUS
- 185 kr. / måned

Plus-abonnementet er for dig, der altid vil være sikret den absolut bedste udsigt til Herrelandsholdets hjemmekampe i Parken. Der findes med andre ord kun gode pladser i dette abonnement, som indeholder billetter fra kategorien 'Det Fulde Overblik'.

Abonnementet indeholder én billet pr. hjemmekamp.

få svar på dine

spørgsmål

Hvordan foregår betalingen for et fanklubmedlemskab?

Når du tegner et ForDanmark-medlemskab, overgår det til en abonnementsløsning, hvilket betyder, at vi automatisk trækker et månedligt eller årligt kontingent. Prisen for et medlemskab af ForDanmark Basis er eksempelvis 100 kr. om året.

Er mit medlemskab personligt?

Ja, det er det.

Vi synes, det er mest fair, hvis vi ved, hvem Fanklubbens medlemmer er. Derfor har vi valgt, at det enkelte medlemskab skal være bundet op på en unik bruger. På den måde sikrer vi os, at fordele og loyalitetspoint havner hos dem, der er allermest loyale.

Får jeg et fysisk kort tilsendt?

Nej. Et medlemskab af ForDanmark er et digitalt produkt. Du vil derfor ikke modtage et fysisk kort.

Hvordan registrerer jeg medlemskaberne til mine medfans’ profiler?

Hvis du køber flere medlemskaber fra én profil, er det vigtigt at huske at registrere de øvrige medlemskaber til dem, du køber medlemskabet for. Dette gør du i forbindelse med dit køb. Når du opretter medlemskabet, er det også dig, der årligt betaler for fornyelsen.

Kan jeg administrere køb af billetter for alle de fanklubmedlemskaber jeg har købt?

Hvis du har købt flere medlemskaber på én profil, kan du kun få rabat på det ene medlemskab, der er tilknyttet din profil. De øvrige medlemskaber skal administreres af de profiler, du har registreret til de andre unikke profiler.

Med vores venne-funktion kan du administrere køb af billetter i en gruppe af medlemmer og derved få medlemsrabat for de øvrige medlemmer.

Se hvordan du bruger venne-funktionen HER.

Findes der både voksen- og børnemedlemskaber?

Ja, som noget nyt er der i For Alle-abonnementet åbnet op for, at der både kan købes voksen og børne-abonnement.

Jeg ønsker ikke længere at være medlem af ForDanmark. Hvad gør jeg?

Det ærgrer os, at du ikke længere ønsker at være en del af Herrelandsholdets Fanklub. Hvis du ønsker at melde dig ud, vil du miste forkøbsret, rabatter og andre medlemsfordele.

Vi skal bruge en skriftlig bekræftelse for at melde dig ud med ovenstående betingelser til billetsalg@dbu.dk.

Hvor er mine loyalitetspoint?

Du kan se din samlede pointsum ved at logge ind på www.billet.dbu.dk. Tryk herefter på dit navn oppe i højre hjørne og gå til ”Min konto”. Herfra kan du vælge fanen "Loyalitetspoint".

Billetter skal personliggøres, derfor kan du først se dine loyalitetspoint, når billetter er tildelt din profil. Se evt. denne videoguide, som forklarer, hvordan man tildeler en billet til en ejer.

For at finde gamle billetter frem kan du enten finde dem under din transaktionsliste eller ved deaktivere ”vis kun aktive” under dine billetter, så du også kan se de tidligere kampe.

Du kan få loyalitetspoint bagudrettet for kampe spillet i det indeværende år. Point for tidligere kampe kan altså ikke længere blive registreret. 

Hvordan optjener jeg loyalitetspoint?

Du optjener loyalitetspoint ved at være medlem af ForDanmark.

Du optjener desuden loyalitetspoint ved at se landskampe med Herrelandsholdet.

Find overblik og mere info om loyalitetspoint HER.

Er der billet inkluderet i mit abonnement?

Ja, hvis du har For Alle-, Den Røde Mur-, Plus-, eller Fast Plads-abonnement er der inkluderet én billet til hver hjemmekamp i Parken.

Har du stadig

spørgsmål?

Har du spørgsmål til billetter, medlemskaber eller blot brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores billetsupport.

Vi sidder klar på telefonen tirsdage og torsdage mellem kl. 12-15.

Derudover kan du altid sende en mail - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

MAIL:

billetsalg@dbu.dk

TLF:

4326 5446