ForDanmark er DBU's officielle fanklub for landsholdsfans. Den er med sine mere end 60.000 medlemmer også Danmarks største landsholdsklub.

DET FULDE EM-OVERBLIK

LÆS MERE OM SOMMERENS SLUTRUNDE
LÆS MERE

BLIV INDLØBSBARN

VIL DU HAVE ENDNU MERE UD AF LANDSHOLDET?

Vi har en klub, fordi det er vildt populært at støtte Herrelandsholdet i Parken. Bliv Basismedlem og få forkøbsret og optjen loyalitetspoint herunder.

BASISMEDLEM

100 KR/år

Til dig der vil have forkøbsret til hjemmekampe i Parken og optjene loyalitetspoint, som øger din chance for at få billetter til landskampe med stor efterspørgsel.

FOR ALLE - PT. UDSOLGT

120 KR / måned

Med et For Alle-abonnement er du sikret billet i kategorien 'Gode Pladser til Prisen', der, som navnet siger, indeholder nogle af de bedste pladser Parken kan tilbyde til prisen.

Der kan købes både voksen- og børneabonnementer i denne kategori. Tribuneafsnit D3 er forbeholdt familier.

Abonnementet indeholder én billet pr. hjemmekamp i Parken.

DEN RØDE MUR - PT. UDSOLGT

120 KR / måned

Med et Den Røde Mur-abonnement er du sikker på at stå lige dér, hvor stemningen til landskampene bliver skabt. Du kan forvente at være en central del af tifoen før kamp og stemningen under kamp. Vil du have ægte rød-hvid fest, er det her, du skal stå!

Abonnementet indeholder én billet pr. hjemmekamp i Parken.

PLUS

185 KR / måned

Plus-abonnementet er for dig, der altid vil være sikret den absolut bedste udsigt til Herrelandsholdets hjemmekampe i Parken. Der findes med andre ord kun gode pladser i dette abonnement, som indeholder billetter fra kategorien 'Det Fulde Overblik'.

Abonnementet indeholder én billet pr. hjemmekamp i Parken.

NYHEDSBREV