ForDanmark
Der er dømt stor rød-hvid fodboldfest med storskærm, badesø og sjove aktiviteter, når DBU slår dørene op for Camp Denmark i Bad Dürkheim under sommerens EM-slutrunde.
Foto: fodboldbilleder.dk

Sol, sommer og stor dansk fanfest. Det er opskriften, når DBU åbner op for Camp Denmark under sommerens EM-slutrunde. Med 1.000 opslåede telte, madboder, barer og en masse sjove aktiviteter kommer KNAUS Campingpark i Bad Dürkheim til at danne ramme om et stort dansk fodboldfællesskab.

”Jeg er virkelig glad for, at vi med denne mulighed kan invitere tusinde af danske fodboldfans til Camp Denmark og en sommer vi, forhåbentlig, sent vil glemme. Camp Denmark er en unik mulighed for at vise, hvordan man kan skabe smil, fællesskaber og gode minder med fodbolden og landsholdet i centrum. Jeg glæder mig til at kunne byde de danske fans velkommen og se den røde og hvide fodboldfest blive til,” siger fankoordinator i DBU, Martin Ramtung.

Camp Denmark kommer til at ligge i Bad Dürkheim tæt på både Stuttgart, hvor Danmark møder Slovenien, og Frankfurt, hvor England venter.

Camp Denmark er en unik mulighed for at vise, hvordan man kan skabe smil, fællesskaber og gode minder med fodbolden og landsholdet i centrum. Martin Ramtung

Campen kommer til at byde på en lang række af forskellige aktiviteter og boder. Der vil blandt andet være storskærm, hvor man kan se de andre kampe fra slutrunden, badesø til de varme dage, musikalske indslag og meget mere. Derudover vil der på de danske kampdage være shuttlebusser til de nærmeste togstationer.

Billetsalget starter mandag den 18. december. Det er både muligt at købe telt til den første kamp og de to første kampe. Det vil være muligt at bo i Camp Denmark både med og uden kampbillet. Du kan læse mere om priser, aktiviteter, parkeringsmuligheder og meget mere lige HER.

Billetsalget åbner 18. december 2023, kl. 12.00.