ForDanmark
Som en af de første nationer kan DBU nu melde om udsolgt af danske billetter til Herrelandsholdets tre kampe i gruppespillet ved EM-slutrunden. Men der er stadig gode muligheder for, at danske fans kan sikre sig billetter til Danmarks kampe.
Foto: fodboldbilleder.dk

10 dage. Så hurtigt købte de rød-hvide fans alle de samlet 30.000 danske EM-billetter til Herrelandsholdets tre kampe i gruppespillet, som DBU har fået stillet til rådighed fra UEFA. De danske spillere kan altså se frem til stor opbakning, når de skal spille i Stuttgart, Frankfurt og München.

Landsholdsspiller Christian Eriksen sætter stor pris på den store opbakning fra de danske fans.

"Det betyder alt for os, at så mange fans kommer til Tyskland og støtter holdet. Det fællesskab, vi har med de danske fans, er uvurderligt. Vi vil gøre at for at gøre dem stolte og sammen skabe en stor, rød-hvid fest til sommer,” siger Christian Eriksen.

Martin Ramtung, fankoordinator i DBU, ser meget frem til den massive danske opbakning:

”Det er stort, at der allerede 10 dage, efter vi satte de danske EM-billetter til salg, nu er udsolgt. De danske fans har været med til at skabe fantastiske kulisser i Parken, og det er fantastisk, at vi nu også kommer til at se minimum 10.000 danskere på lægterne til alle gruppekampene. Jeg er sikker på, at vi kan få skabt en stor dansk fodboldfest og en opbakning, som spillerne uden tvivl vil kunne mærke inde på banen,” siger Martin Ramtung.

Det betyder alt for os, at så mange fans kommer til Tyskland og støtter holdet. Det fællesskab, vi har med de danske fans, er uvurderligt. Christian Eriksen, landsholdsspiller

Herrelandsholdet møder Slovenien søndag den 16. juni på Stuttgart Arena, England torsdag den 20. juni på Frankfurt Arena og Serbien tirsdag den 25. juni på München Football Arena.

DBU arbejder på højtryk for at have alt på plads til Camp Denmark, der vil huse 1.000 to-mandstelte til de danske fans i perioden den 15.-21. juni til Danmarks to første kampe. Det forventes, at billetsalget starter inden længe. Du kan holde øje med opdateringer om Camp Denmark på dbu.dk eller Fanservice for Danmarks Facebook-side.

Jeg er sikker på, at vi kan få skabt en stor dansk fodboldfest og en opbakning, som spillerne uden tvivl vil kunne mærke inde på banen. Martin Ramtung, fankoordinator

Skulle du ikke have fået billet i denne omgang, er der stadig gode muligheder for at opleve Herrelandsholdet ved EM. Til foråret lancerer UEFA en resale-portal, hvor det vil være muligt at købe billetter af folk, der alligevel ikke kan være til stede til kampene.

DBU advarer på det kraftigste mod at lede efter billetter udenfor autoriserede sider, da det dermed ikke kan garanteres, at billetterne er ægte.