Camp Denmark
Andet navn på plakaten til sommerens Camp Denmark under EM-slutrunden er på plads. Den 18. juni kommer Mandsholdet forbi med røverhistorier, overraskelser og Europas mest danske quiz.

Der er lagt op til stor dansk fanfest med storskærm, badesø og masser af aktiviteter, når DBU slår dørene op for Camp Denmark under sommerens EM-slutrunde.

Derudover vil flere danske kunstnere lægge vejen forbi EM-festen i Bad Dürkheim - og nu er det andet navn kommet på plakaten.

Det har (nok) ikke tænkt sig at synge, men de kommer helt sikkert til at skabe en fest alligevel!

Danmarks sjoveste sportsmedie, Mandsholdet, lægger nemlig vejen forbi Camp Denmark den 18. juni.

Mandsholdet har fyldt bilen med rød-hvid præmier og smækket Europas mest danske quiz sammen! De lover en perlerække af røverhistorier, overraskelser og ren ufiltreret dansk landsholdsstemning.

Camp Denmark kommer til at være placeret i KNAUS Campingpark i Bad Dürkheim og vil udover op til 1.000 opslåede landsholdstelte byde på en lang række af forskellige aktiviteter og boder. Der vil blandt andet være storskærm, hvor man kan se de andre kampe fra slutrunden, badesø til de varme dage, musikalske indslag og meget mere. Derudover vil der på de danske kampdage være shuttlebusser til togstationen i Mannheim.

Du kan læse mere om Camp Denmark, og hvordan du køber billet, lige HER.