Camp Denmark
Det vil fra i dag blive muligt at købe dagsarmbånd til eventområdet i Camp Denmark
Fodboldbilleder.dk

Der er lagt op til stor dansk fanfest, når DBU slår dørene op for Camp Denmark, under sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Camp Denmark løber af stablen fra den 16. til 21. juni og lover at blive en sand fest for alle de danske røde-hvide fans.

Salget af dagsarmbånd til eventområdet i Camp Denmark starter i dag, og det vil blive muligt at købe til en dag eller hele perioden. Dette gør det muligt for flere fans at opleve Camp Denmark, selv hvis du ikke har planer om at overnatte. Med en dagsarmbånd får besøgende adgang til alle aktiviteterne i eventområdet, herunder koncerter med blandt andre Suspekt og Malte Ebert, underholdning, storskærm og ikke mindst et stort rødt-hvidt fællesskab med hundredvis af danske fans.

Musik- og underholdningsprogrammet i Camp Denmark er allerede spækket med dygtigere kunstnere og artister. Indtil videre er Suspekt, Malte Ebert, Lidt til Lægterne, Mandsholdet, JJ Paulo, Baltzer, Wafande, Ruben Søltoft og Anders Fjelsted blevet offentligjot. De lægger derfor vejen forbi Camp Denmark, og vil uden tvivl være med til at bidrage til en kæmpe fodboldfest stemning.

Der er kun et begrænset antal dagsarmbånd, så det er først til mølle.

Du kan læse mere om Camp Denmark, og hvordan du køber armbånd, lige HER.