Herrelandsholdet
Herrelandsholdet tager imod to nordiske modstandere i Parken og på Brøndby Stadion i de sidste testkampe forud for EM-slutrunden i Tyskland.
Foto: fodboldbilleder.dk

Der er lagt op til nogle store nordiske brag, når Herrelandsholdet i begyndelsen af juni tester formen af mod Sverige og Norge på dansk jord få dage før, EM begynder i Tyskland. 

På den legendariske landskampstermin 5. juni – Grundlovsdag – gælder det Sverige i Parken, og tre dage senere, 8. juni, tager vi imod Norge på Brøndby Stadion. 

Landstræner Kasper Hjulmand glæder sig til to forrygende testkampe på dansk grund sammen med de danske fans.

»Det er to meget attraktive kampe mod modstandere på sportsligt højt niveau. Vi vil blive matchet og udfordret af to hold, som begge har mange offensive spillere på absolut topniveau. Samtidig er det fantastisk, at det er lykkedes at sikre to brag mod vores nordiske venner her i Danmark foran vores egne fans. Vi vil gøre alt for at give dem to gode oplevelser inden EM, og det er samlet en rigtig god optakt til slutrunden,« siger Kasper Hjulmand. 

Billetsalget til kampen mod Norge starter i dag klokken 12.00 på billet.dbu.dk.

Vi vil blive matchet og udfordret af to hold, som begge har mange offensive spillere på absolut topniveau. Samtidig er det fantastisk, at det er lykkedes at sikre to brag mod vores nordiske venner her i Danmark foran vores egne fans. Kasper Hjulmand

Der er også stadig billetter tilbage til testkampen mod Færøerne på Brøndby Stadion den 26. marts. Læs mere her om, hvordan du sikrer dig billetter til kampene. 

Herrelandsholdet rejser til Tyskland den 11. juni, og den 16. juni gælder det første kamp mod Slovenien i Stuttgart. 20. juni spiller vi mod England i Frankfurt, inden gruppespillet sluttes af mod Serbien i München den 25. juni.