Kvindelandsholdet
Landsholdsspiller Nicoline Sørensen har besluttet at lægge fodboldstøvlerne på hylden til vinter. Hun takker de danske fans for støtten igennem hendes tid i rødt og hvidt.
Foto: fodboldbilleder.dk

Når 2023 bliver til 2024, indstiller Nicoline Sørensen sin fodboldkarriere.

Den 26-årige offensivspiller er både afklaret og vemodig omkring sin beslutning, og så takker hun de danske fans:

”Jeg har besluttet at stoppe min fodboldkarriere ved årets udgang. Det har været vigtigt for mig at spille fodbold, så længe, jeg synes, det er sjovt, og den tid er nu kommet til en ende. Det har været en kæmpestor ære at repræsentere Danmark, og jeg kommer til at savne mine holdkammerater og alle de dygtige mennesker på og omkring Kvindelandsholdet. Tusind tak til de danske fans for den opbakning, som jeg og holdet har oplevet,” siger Nicoline Sørensen

Kvindelandsholdet skal til nytår tage afsked med en god og vellidt spiller i truppen, fortæller landstræner Andrée Jeglertz:

”Jeg har stor respekt for Nicolines beslutning. Hun har været en vigtig spiller på holdet igennem mange år, og vi kommer til at savne hende både på og udenfor banen. Vi ønsker Nicoline alt det bedste i fremtiden,” siger Andrée Jeglertz.

Tusind tak til de danske fans for den opbakning, som jeg og holdet har oplevet. Nicoline Sørensen

Nicoline Sørensen har scoret otte mål i 54 landskampe og repræsenteret Danmark til både EM 2017 og VM 2023. I februar 2022 gjorde hun comeback på landsholdet, efter en alvorlig knæskade havde holdt hende på sidelinjen i knap halvandet år.

På klubplan har Nicoline Sørensen spillet for BSF, FC Rosengård, Brøndby IF, Linköpings FC og Everton FC.