Her på siden forsøger vi at samle de mest essentielle informationer til dig som dansk fan - særligt ift. EM 2024-billetter.

Opdateret 3/12-2023

DBU er af UEFA blevet tildelt 10.000 billetter pr. gruppekamp, vi deltager i, som fordeles i lodtrækning blandt vores fans. Fra DBU’s side har vi allerede tidligere på året oplyst om, hvordan fordelingen af disse billetter foregår.

Du kan se, hvordan det fra DBU er besluttet at fordele billetterne længere nede.

Alle fans, der har fået mulighed for at købe billetter gennem DBU’s lodtrækning, er allerede blevet kontaktet direkte på mail og har fået besked direkte på deres billetprofil på billet.dbu.dk

Man vil kunne finde beskeden på sin billetprofil ved at logge ind og vælge 'Min Konto' i sin brugermenu. Her vil den ligge under punktet 'Rabatkoder'. Vær opmærksom på, at rabatkoden på profilen IKKE er den gyldige. Man vil modtage den rigtige på mail tirsdag eller onsdag.

Vi opfordrer til, at man sørger for at være skrevet op til at modtage nyhedsbreve fra DBU HER. På den måde forbedrer man sin chance for ikke at gå glip af noget.

10% af de billetter vi som forbund har fået tildelt, til hver kamp, vil blive fordelt via en åben lodtrækning, som vil blive foretaget den 12. december. Tilmeld dig længere nede.

 

UEFA har også åbnet næste fase af det neutrale billetsalg efter lodtrækningen. Her vil det være muligt at få fat i billetter udenom forbundenes billetpuljer. Læs mere HER.

Vi henstiller til UEFA ift. spørgsmål om billetportalen og billetter generelt.

(Senest opdateret den 3/12-23)

billetter

til em 2024

UEFA har åbnet næste fase af det neutrale billetsalg efter lodtrækningen. Her vil det være muligt at få fat i billetter udenom forbundenes billetpuljer. Læs mere HER.

Opdateret 3/12-2023

 

DBU er af UEFA blevet tildelt 10.000 billetter pr. gruppekamp, vi deltager i, som fordeles i lodtrækning blandt vores fans. Fra DBU’s side har vi allerede tidligere på året oplyst om, hvordan fordelingen af disse billetter foregår.

Alle fans, der har fået mulighed for at købe billetter gennem DBU’s lodtrækning, er allerede blevet kontaktet direkte på mail og har fået besked direkte på deres billetprofil på billet.dbu.dk

Man vil kunne finde beskeden på sin billetprofil ved at logge ind og vælge 'Min Konto' i sin brugermenu. Her vil den ligge under punktet 'Rabatkoder'. Vær opmærksom på, at rabatkoden på profilen IKKE er den gyldige. Man vil modtage den rigtige på mail tirsdag eller onsdag.

Find UEFA's guide HER.

Det er fra DBU's side besluttet, at de danske fanbilletter fordeles således:

  • 45% af billetterne pr. kamp går til de fans med flest loyalitetspoint i ForDanmark.
    Her kan fans købe to billetter pr. person til ALLE tre kampe. Dvs. at man kan tage en ven med - også selvom denne ikke er en del af loyalitetsprogrammet. Man skal have et aktivt abonnement for at være med i lodtrækningen.

  • 45% af billetterne pr. kamp går efter en vægtet lodtrækning hvor hvert 10 loyalitetspoint giver et lod i bowlen. Fx 170 point = 17 lodder, 20 point = 2 lodder. Altså, jo flere point, jo flere lodder i puljen og jo større chance for billetter.
    I denne lodtrækning får man kun mulighed for at købe billetter til én af kampene. Man kan købe to billetter pr person til én kamp. Ligesom ovenfor kan man tage en ven med - også selvom denne ikke er en del af loyalitetsprogrammet. Man skal have et aktivt abonnement for at være med i lodtrækningen.

  • De resterende 10% af billetterne pr. kamp går i lodtrækning. Her kan alle købe - også fanklubmedlemmer. Man kan købe to billetter pr person til én kamp.

    Du kan tilmelde dig lodtrækningen lige herunder. Lodtrækningen vil foregå tirsdag den 12. december.

SKRIV DIG OP TIL lodtrækningen OM BILLETTER TIL EM 2024

Vil du være med i lodtrækningen om muligheden for at købe billetter til Danmarks kampe?

Så skal du skrive dig op via knappen herunder senest den 11. december kl. 23.59.

OBS! For at være med i lodtrækningen skal du først have oprettet en billetprofil på billet.dbu.dk. Du tilmelder dig lodtrækningen med den mail, du har registreret på billetprofilen

Alle udtrukne får mulighed for at købe billetter til én kamp og vil direkte information på mail og deres billetprofil den 12. december.

rejs med

dbu's officielle rejseleverandører

DBU's officielle rejseleverandører, Landsholdsrejser og Travel Sense arrangerer pakkerejser til de danske EM-kampe med transport, med og uden overnatning og med mulighed for Hospitality-kampbillet.

Find alle aktuelle rejser ved at klikke på hver enkelt leverandør herunder.

aktuelle spørgsmål

Herunder forsøger vi at besvare nogle af de mest aktuelle spørgsmål. Finder du ikke svar her, henviser vi til UEFA's billet-FAQ HER.

Hvor spilles kampene?

Tyskland er vært for slutrunden. Kampene spilles i følgende byer:

Berlin: Olympiastadion (70.000)

Köln: Köln Stadion (47.000)

Dortmund: BVB Stadion (66.000)

Düsseldorf: Düsseldorf Arena (47.000)

Frankfurt: Frankurt Arena (48.000)

Gelsenkirchen: Arena Auf Schalke (50.000)

Hamburg: Volksparkstadion (50.000)

Leipzig: Leipzig Stadion (42.000)

München: München Fussball Arena (67.000)

Stuttgart: Stuttgart Arena (54.000)

Hvornår afvikles EM-slutrunden?

Slutrunden afvikles i perioden 14. juni - 14. juli 2024.

Hvornår starter billetsalget?

Alle fans, der er udtrukket til muligheden for at købe billetter gennem DBU's billetpulje, her fået direkte besked på mail og deres billetprofiler på billet.dbu.dk.

Man vil kunne finde beskeden på sin billetprofil ved at logge ind og vælge 'Min Konto' i sin brugermenu. Her vil den ligge under punktet 'Rabatkoder'.

UEFA har netop åbnet for næste fase af det neutrale billetsalg. Her kan man få mulighed for at købe uden om forbundenes billetpuljer. Læs mere HER.

Hvor køber jeg billetter?

Det er UEFA, der håndterer billetsalget til slutrunden. Du finder UEFA's billetplatform HER.

De enkelte forbund er hver blevet tildelt en pulje af billetter, som de kan fordele til fans. Selve salget af billetterne foregår herefter via UEFA's billetplatform.

Hvor mange nationer deltager ved EM-slutrunden?

I alt 24 nationer kvalificerer sig til EM 2024.

De kvalificerede nationer er inddelt i seks grupper á fire hold. Du kan få overblik over grupperne på UEFA's hjemmeside HER.

Hvor skal Danmark spille sine kampe?

Danmark spiller de tre indledende gruppekampe i Stuttgart, Frankfurt og München.

Hvor mange loyalitetspoint skal jeg have for at få adgang til billetter?

Alle fans, der bliver udtrukket til muligheden for at købe billetter, vil få direkte besked på den anden side af lodtrækningen til gruppefasen.

Hvor kan jeg se, om jeg har fået besked på min billetprofil?

Er man blevet udtrukket, vil man kunne finde beskeden på sin billetprofil på billet.dbu.dk ved at logge ind og vælge 'Min Konto' i sin brugermenu. Her vil den ligge under punktet 'Rabatkoder'.

Hvordan kommer jeg til at sidde sammen med mine venner?

Ved at indtaste din vens ordrenummer efter køb på din profil. Hvis I er flere i gruppen, der vil sidde sammen, skal der blot tastes ind for én af disse. Det kan efter købet gøres under Order History.

Find UEFA's guide HER.

Jeg har ikke modtaget mail, hvad gør jeg?

Vi oplever desværre, at folk af forskellige årsager ikke modtager mails fra DBU. Det kan skyldes mange ting, men vi opfordrer til, at man husker at skrive sig op til nyhedsbreve HER.

På den måde forbedrer man sin chance for ikke at gå slip af noget.

Hvor skal jeg bo henne i Tyskland?

Det står selvfølgelig den enkelte fan helt frit for, hvor man ønsker at bo, hvis man rejser til Tyskland. DBU arbejder lige nu på at sikre fælles overnatningsmuligheder i Tyskland. Vi håber snarest muligt at kunne melde mere ud!