DBU Fodbold
Foto: fodboldbilleder.dk

KVINDELANDSHOLDET HYLDER FANSENE I STORKAMP FØR VM

25. maj 2023 08:00

Spanien er modstanderen i Danmarks sidste VM-test den 5. juli, hvor Kvindelandsholdet inviterer de rød-hvide fans til fodboldfest på Gladsaxe Stadion.

Kvindelandsholdet er glade for opbakningen fra de danske fans. Derfor begejstrer det landsholdsanfører Pernille Harder, at Kvindelandsholdet kan give tilbage til fansene med en kamp mod Spanien på dansk jord inden afgang til VM:

”Vi er meget taknemmelige for den støtte, vi får fra de danske fans. Det, vi gør på banen, kunne vi ikke gøre uden fansene. Vi ved, at det bliver vanskeligt at støtte os på lægterne i Australien, og derfor vil vi hylde fansene den 5. juli. Forhåbentligt kommer der mange på Gladsaxe Stadion, så vi kan sige tak for støtten og give fansene en fed oplevelse, før vi rejser afsted til VM,” siger Pernille Harder.

Danmark har oplevet flot opbakning med fyldte fanafsnit til både EM i England i sommer og senest april-kampen i Malmø. Desværre er der meget langt til Australien, og derfor har alle danske fans ikke mulighed for at støtte Kvindelandsholdet til VM-slutrunden Down Under.

De rød-hvide fans fortjener af den grund virkelig at mærke, hvor stor betydning de har for Kvindelandsholdet. Og det kommer de til frem mod og til selve kampen mod Spanien den 5. juli:

”Kvindelandsholdet kommer til at have åbne træninger, hvor fans kan få autografer og selfies med spillerne – og det samme gør sig gældende til kampen. Til kampen vil vi også have en fanzone ved stadion, og så vil der være overraskelser inde på stadion, hvor holdet kommer til at vise fansene, hvor meget de betyder for. Vi håber at se så mange fans som muligt på stadion til en rød-hvid fanfest,” siger Martin Ramtung, fankoordinator i DBU.

Billetsalget er åbent

Billetsalget til kampen mod Spanien på Gladsaxe Stadion den 5. juli kl. 18.00 er allerede startet, og du kan sikre din plads på lægterne for bare 50 kroner. Det gør du på billet.dbu.dk.

Du kan holde dig opdateret på kampen HER.