LOYALITETSPOINT

Som sæsonkortholder eller medlem af ForDanmark optjener du loyalitetspoint, når du ser en landskamp på stadion. Jo flere loyalitetspoint du optjener, jo større er chancen for forkøbsret på billetter til landskampe med stor efterspørgsel eller begrænset kapacitet.

Du kan registrere og efterregistrere point for din kampbillet i indeværende år.

Point på hjemmebane: Bliver registreret ved indscanning på stadion
Point på udebane: Bliver registreret ved billetudlevering på mødestedet

Alle dine point vil blive registreret på din personlige profil på billet.dbu.dk, når du melder dig ind i ForDanmark.

OBS! SLUTRUNDER GIVER IKKE LOYALITETSPOINT

Når efterspørgslen på billetter er større end udbuddet, aktiverer vi loyalitetspointene. I så fald fordeles billetterne således:

Billetterne til fans bliver opdelt i to puljer. Den ene pulje tilbydes til de ForDanmark-medlemmer, som har optjent flest loyalitetspoint. Den anden pulje fordeles blandt de resterende ForDanmark-medlemmer gennem lodtrækning. Chancen for at blive udtrukket her vil igen være større for dem, som har set flest kampe på stadion. ForDanmark medlemmer med sæsonkort vil blive prioriteret først til hjemmekampe (Kvalifikationskampe, Nations League og venskabskampe). 

  • 50% af billetkvoten til fans tilbydes ForDanmark-medlemmer med flest point.
  • 50% af billetkvoten til fans fordeles via lodtrækning blandt de resterende ForDanmark-medlemmer. Jo flere point, desto større chance i lodtrækningen.

Vis din loyalitet ved at komme til herrelandsholdets kampe, og øg din chance for at blive tilbudt at købe billetter til de kommende slutrunder. 

Pointenes gyldighed

Du beholder alle dine optjente loyalitetspoint i 3 år.
Hvis du vælger ikke at forlænge eller forny dit ForDanmark-medlemskab eller sæsonkort, vil dine point ikke længere være aktive. Har du fx et medlemskab i sæsonen 2022, men efterfølgende udmelder dig for så at tilmelde dig ForDanmark igen i 2024, vil de tidligere point ikke tælle med på din profil. Du starter altså med andre ord på en frisk.

 

Konceptudvikling

Dansk Boldspil-Union forbeholder sig ret til at tilføje yderligere muligheder for at indsamle point. Det er medlemmets eget ansvar at holde sig opdateret på, hvilke handlinger man kan modtage point for.

Ansvarsfraskrivelse for danske myndigheder, FIFA og UEFA-regler for billetter og billetsalg:

Dansk Boldspil-Union skal altid indrette sig efter gældende UEFA og FIFA-regler, ligesom anvisninger fra danske myndigheder skal efterleves. Alle regler omhandlende billetsalg, antal billetter, krav om billetsalg til offentligheden og lignende vil derfor blive fulgt, uagtet at disse regler mod forventning måtte have indflydelse på alle ovenstående regler. Dansk Boldspil-Union fralægger sig ethvert ansvar for eventuelle regelændringer hos UEFA og FIFA, der kommer til at påvirke de nuværende regler.