LANDSHOLDSKLUBBEN FORDANMARK

VELKOMMEN TIL LANDSHOLDSKLUBBEN FORDANMARK!

ForDanmark er med sine mere end 50.000 medlemmer Danmarks største landsholdsklub. Det er DBU's officielle fanprogram for landsholdsfans.

ABONNEMENT

Medlemskabet af ForDanmark er et abonnement. Her vil du automatisk blive trukket et beløb for at være medlem og modtage dine fordele.
Der er ingen rabat for børn eller pensionister på abonnementer.

BASISMEDLEMSKABET betaler du en gang om året.

DYNAMIT-MEDLEMSKABET betaler du hver måned.

FAST PLADS-MEDLEMSKABET betaler du hele dit medlemskab på én gang. 

DET MED STORT - BINDINGSPERIODE

Som Dynamitmedlem binder du dig til at betale i minimum seks måneder. Et dynamitmedlemskab binder sig derfor til at betale minimum 600 kroner. 

Bindingsperioder er ikke et fedt ord. Men vi synes, det er mest fair. Vi har valgt en seks måneders binding for at undgå, at spekulanter kan melde sig ud halvvejs gennem efterårets kampe - og dermed ende med at betale et mindre beløb for landskampe end andre medfans.

FAMILIEZONE

Vi har efter inputs fra fanmiljøet etableret en familiezone i A2-området på A-tribunen. Her anbefaler vi, at børnefamilier køber billet og medlemskab til.  

Du kan købe specifikt medlemskab til familiezonen - det fås i Dynamitmedlemskabet.

MEDLEMMER SKAL HAVE SIN EGEN MAIL

I ForDanmark er alle medlemskaber personlige. Alle medlemmer skal have sin egen e-mail tilknyttet medlemskabet. 
Det gør vi for at undgå, at et enkelt medlem kan høste flere loyalitetspoint på flere medlemskaber. Det synes vi er mest fair, da det kun er medlemmer, der rent faktisk er på stadion til kampe, som kan få loyalitetspoint. Og medlemmer skal kun få loyalitetspoint for egen kampdeltagelse.

KØB KUN DIT EGET MEDLEMSKAB

Vi anbefaler også, at medlemmer tegner sit eget abonnement bundet op på eget betalingskort. Så undgår vi store månedlige betalinger for enkelte medlemmer, som har flere abonnenter tilknyttet ét kreditkort. Man kan altid parre flere medlemskaber efterfølgende.
Der kan være undtagelser, hvor særligt børnefamilier kan være nødt til at købe i grupper. 

HVAD HVIS JEG GERNE VIL SIDDE MED MINE VENNER OG FAMILIE?
Bare fordi du køber dit eget ForDanmark-medlemskab, kan du naturligvis sagtens se landskampe med dine venner. Hvis du gerne vil sidde sammen med andre ForDanmark-medlemmer, skal du benytte vores VENNE-FUNKTION- læs mere HER.