28 okt 2021 19:00
#EM2022

Danmark møder Tyskland og Spanien til EM

DBU Fodbold
Foto: fodboldbilleder.dk

Torsdag aften blev der i Manchester trukket lod til kvinde-EM 2022 i England, der bliver det største EM for kvinder nogensinde.

Danmark var placeret i tredje seedningslag. Op af bowlen kom Tyskland, Spanien og Finland.

Landstræner Lars Søndergaard vurderer lodtrækningen som hård, men ser fornuftige chancer for avancement til kvartfinalen:

“Til EM er de bedste hold i Europa med, og det er en stærk turnering. Vi drømmer selvfølgelig om at gå videre fra gruppen, men det er hård modstand, der venter os,” siger Lars Søndergaard og fortsætter:

“Tyskland har et meget stærkt hold, og Spanien var det hold, vi helst ville undgå i lag 2. De er måske Europas bedste landshold lige nu. Og Finland har vi stor respekt for. De to hold, der går videre fra gruppen, kan gå hele vejen.”

Danmark kvalificerer sig til kvartfinalen, hvis de slutter som et af de to bedste hold i gruppen. Når Danmarks kampprogram ligger fast, bliver denne nyhed opdateret med spilletidspunkter.

EM-slutrunden afvikles fra den 6. til 31. juli 2022.

Eksklusivt forsalg til danske fans
UEFA faciliterer billetsalget til EM 2022 og tildeler et begrænset antal billetter per gruppekamp til danske fans.

For loyale danske fans starter forsalget til Danmarks kampe allerede fredag den 29. oktober. Forsalget bliver for tidligere billetkøbere til landskampe med Kvindelandsholdet samt for andre fans, der har vist interesse. I forsalget har du mulighed for at sikre dig din billet, hvis du er hurtig på tasterne. Fans vil modtage info direkte på mail. 

Du kan melde dig interesseret i billetter på billet.dbu.dk.

Forsalget løber til mandag klokken 12.00. Når forsalget er slut vil eventuelt resterende billetter komme i åbent salg til danske fans frem til den 11. november klokken 18.00.

De generelle åbne salg til alle EM-kampe starter i februar 2022.

Billetter til gruppe-kampene koster mellem 10 og 39 engelske pund for voksne og fem til 10 engelske pund for børn. Den endelige pris afhænger af billettens kategori.

Danmark møder:
Tyskland den 8. juli
Finland den 12. juli
Spanien den 16. juli