SVERIGE - DANMARK

NABOOPGØR I MALMØ

Langfredag den 7. april kl. 15.00 spiller Kvindelandsholdet et brag af et naboopgør, når Sverige byder op til kamp på Eleda Stadion i Malmø.

Vi får tildelt et særskilt udebaneafsnit på stadion, som selvfølgelig skal fyldes med rød-hvide fans. Der har altså sjældent været en bedre undskyldning for en påsketur over Øresund!

 

OBS! Skånetrafiken har meddelt, at der pga. af sporarbejde på Øresundsbroen IKKE kører tog mellem Københavns Lufthavn og Malmö Hyllie fra 7. april kl. 05.00 til 10. april kl. 05.00.

Der vil i stedet blive indsat togbusser på strækningen, men vi er samtidigt også blevet orienteret om, at disse kan være i begrænset antal, da der er gang i andre sporarbejder i Skåne.

Vi har dog, sammen med vores partner Vikingbus, sammensat en løsning, der gør det muligt for os at sikre fælles rød-hvid fest og landskampsstemning på vej til Malmø!

Vikingbus stiller nemlig en række busser til rådighed for danske fans, hvor du for 199 kr. kan komme tur/retur fra København til kampen den 7. april – uden at skulle bekymre dig om andet end at finde din plads i bussen.

Der er ved at blive lagt sidste hånd på en tilmeldingside, og vi opdaterer naturligvis herinde, så snart det er muligt at melde sig på turen.

NB! Sporarbejdet vil ikke komme til at påvirke biltrafikken, der skulle forløbe planmæssigt.

Læs mere om sporarbejdet hos Skånetrafiken her: https://www.skanetrafiken.se/banarbeten1/malmocph-airportkopenhamn-710-april/#/

 

Tilmeld dig den officielle begivenhed

Har du billet til kampen, kan du tilmelde dig den officielle begivenhed, som vil blive opdateret med al relevant information omkring kampdagen.

Find begivenheden HER.


 

BILLETTER

Billetsalget til opgøret foregår via Malmö FF. Du kan købe billet til det danske afsnit på linket herunder.

Børnebilletter gælder til og med 15 år.