DANMARK - NORGE

Danmark møder Norge på Viborg Stadion i den sidste testkamp, inden det går løs til EM-slutrunden i England. Kampen spilles den 29. juni kl. 18:00

 

Priser

 

Standard

Barn u.16

Langside (Vest og Øst)

Fra DKK 110,-

Fra DKK 70,-

Kortside (Nord og Syd)

DKK 110,-

DKK 80,-

FANZONE

En landskamp handler ikke kun om de 90 minutter på banen. Hele stemningen frem til kampen fylder også meget, derfor er Fanzonen åben allerede fra kl. 16.00 til 17.00 på Nytorv i Viborg.

Her er der er lagt op til fed landsholdsstemning i midtbyen, hvor du for eksempel kan prøve Speedcage -  hvor hårdt kan du sparke? Driblebane - hvor hurtigt kan du drible? Du kan også få malet Dannebrog på kinderne som en ægte landsholdsfan, så du kan blive kampklar.
Du har også muligheden for at møde Kvindelandsholdets maskot Emma HU!

Derudover vil der være mad og drikke, mens en DJ vil sørge for god musik i Fanzonen, så du kommer i den helt rette fodboldstemning!

Vi opfordrer alle til at komme i rødt landsholdstøj, så vi får en ”rød-hvid fest”!
Efter en tur i fanzonen kan du hoppe ind på stadion.

Alle er velkommen til at deltage i Fanzonen på Nytorv - uanset billet eller ej.

STEMNINGSAFSNIT

Til kampen mod Norge vil der på Viborg Stadion være et stemningsafsnit. Her bliver der heppet, sunget og klappet ekstra meget.
Tribunen kommer til at ligge i afsnit G, og trommedueon ArtiMik vil også være placeret i nærheden, så de kan bakke den gode stemning op med trommerytmer.

Hvis du vil være en del af festen, så er det afsnittet, du skal købe din billet til!

OBS! På stemningsafsnittet kan du godt forvente at komme til at stå op i størstedelen af kampen.