INFO MOLDOVA - DANMARK (9/10-21)

NYT OM MOLDOVA-TUREN (OPDATERET 13/09) 

Vi har desværre ærgerligt nyt for fans der har købt billet til udekampen i Moldova.

Moldovas fodboldforbund har netop givet os en trist opdatering. De kan desværre ikke garantere, at alle danske fans med billet bliver lukket ind på stadion til vores kamp den 9. oktober i Moldova. Desværre ser det lige nu ud til, at de højst må lukke 50% af kapaciteten ind på stadion – grundet coronasituationen i landet.

Meldingen fra Moldova er at smittetallene stiger. Og det forventes at myndighederne inden længe vil lukke restauranter, biografer mm. Det forventes derfor at fodboldstadions også snart bliver ramt af restriktioner.
Dette har desværre betydning for de danske billetter. Vi får normalt råderet over 5% af stadion-kapaciteten til udekampe. Men en eventuel reduktion af den samlede kapacitet vil betyde, at vi må returnere en del af de danske billetter. 
DBU kan grundet denne udmelding ikke garantere nogle fans billet til kampen endnu - ikke før der er endelig godkendelse fra det moldoviske fodboldforbund. Vi forventer først afklaring på dette 14 dage før kampdagen.

Vi fortæller det nu, så man stadig har mulighed for at aflyse fly/hotel – hvis man ikke vil tage chancen. Vi forstår at dette er et dilemma. Men vi prioriterer at give besked så hurtigt som overhovedet muligt, så alle fans på et oplyst grundlag selv kan bestemme.   

Hvis man ikke vil afsted, får man selvfølgelig sine penge retur for kampbilletten købt gennem DBU.
Hvis du gerne vil returnere din billet så tryk HER.

I tilfælde af reduktion af stadionkapaciteten vil billetterne blive fordelt gennem loyalitetsprincippet.


De fans der har købt billet og rejsen gennem vores rejsepartnere Spies, Travelsense og Landsholdsrejser får direkte besked om deres tur.

Vi er meget kede af situationen. Vi ved at mange af jer har set frem til denne udebanetur. Holdet og DBU sætter stor pris på opbakningen! - og havde set frem til en fyldt dansk tribune i Moldova. 

 

Har du også har købt billet til udekampen mod Skotland? Information om turen kommer så snart der er nyt.   

KAMPEN ER UDSOLGT

Vores rejsepartnere har stadig pakkerejser til salg. Kontakt dem for henvendelser om køb. Se henvisninger til rejsepartnere længere ned på siden. 

Praktisk info:

  • Kampen er lige nu udsolgt, men vi forsøger at skaffe flere billetter ved Moldova.
  • Medlemmer af ForDanmark har forkøbsret frem til den 3. juni. 
  • Billetpris er endnu ikke endeligt bekræftet. Vi vil gerne hurtigt i salg, så derfor har vi taget vores bedste gæt. Hvis billetten bliver billigere end 100kr. + gebyr, så går overskuddet til TIFO arbejdet. 
  • Du optjener kun loyalitets point hvis du fremmøder på stadion. 
  • Husk at NemID valider din og dine rejsekammeraters profil på billet.dbu.dk inden kampen. 

Billettyper
Når du køber billet til kampen, kan du vælge en af følgende pladstyper

  • Stemningsplads: For dig som ønsker at bidrage aktivt til stemningen.
  • Hyggeplads: Den mere afdæmpede type som ønsker at sidde og nyde kampen.