PODCAST - LANDSHOLDSLEJREN

Landsholdene byder dig indenfor i podcasten, LANDSHOLDSLEJREN. Her kan du komme helt tæt på spillerne, landsholdsheltene, fodfolkene omkring holdene og de store beslutninger.

Er du landsholdsfan, og kan du lide podcasts? Så er Landsholdslejren noget for dig. Smid podcasten i ørene og kom helt tæt på både Herrelandsholdet og Kvindelandsholdet.

Du kan abonnere på Landsholdslejren i iTunes og Spotify.

Du kan også lytte til kanalen hér.

I  programmet 'Live fra lejren' bliver du inviteret helt ind i landholdslejren, hvor fankoordinator Anders Hagen tager forbi med fanspørgsmål i Herre - og kvindelandsholdslejeren hos spillerne og stab.

Journalist, forfatter og kommentator Morten Glinvad mødes i løbet af efteråret med Herrelandsholdets landstræner Kasper Hjulmand i programserien 'Jeg er landstræneren' I podcasten går Hjulmand i dybden med sit landstrænerjob og giver fans' et unikt indblik i udtagelse, taktik og tanker om landstrænerjobbet. 
DBU’s øvrige landstrænere kommer også til orde i løbet af efteråret i samme serie

I serien 'Landskampen jeg aldrig glemmer', taler tidligere landsholdshelte om deres største kampoplevelser i den rød-hvide trøje.

Du kan blandt andet i høre Thomas Gravesen fortælle om en helt særlig landskamp, der blev spillet i Parken i oktober, 2001, hvor Gravesen gjorde det ret godt. 

FIND SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM SÆSONKORT

Brug for hjælp?
close