PODCAST - LANDSHOLDSLEJREN

Landsholdene byder dig indenfor i podcasten, LANDSHOLDSLEJREN. Her kan du komme helt tæt på spillerne, landsholdsheltene og fodfolkene omkring holdene.

Er du landsholdsfan, og kan du lide podcasts? Så er Landsholdslejren noget for dig. Smid podcasten i ørene og kom helt tæt på både Herrelandsholdet og Kvindelandsholdet.

Du kan abonnere på Landsholdslejren i iTunes og Spotify.

Du kan også lytte til kanalen hér.

I  programmet 'Live fra lejren' bliver du inviteret helt ind i landholdslejren, hvor fankoordinator Anders Hagen tager forbi med fanspørgsmål i Herre - og kvindelandsholdslejeren hos spillerne og stab.

Journalist, forfatter og kommentator Morten Glinvad mødes i løbet af efteråret med Herrelandsholdets landstræner Kasper Hjulmand i programserien 'Jeg er landstræneren' I podcasten går Hjulmand i dybden med sit landstrænerjob og giver fans' et unikt indblik i udtagelse, taktik og tanker om landstrænerjobbet. 
DBU’s øvrige landstrænere kommer også til orde i løbet af efteråret i samme serie

I serien 'Landskampen jeg aldrig glemmer', taler tidligere landsholdshelte om deres største kampoplevelser i den rød-hvide trøje.

Du kan blandt andet i høre Thomas Gravesen fortælle om en helt særlig landskamp, der blev spillet i Parken i oktober, 2001, hvor Gravesen gav sin kamptrøje til en helt særlig mand.