21 maj 2021 12:00
#euro2020

HJULMANDS EM-TRUP UDTAGES

DBU Fodbold
Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk

EM på hjemmebane nærmer sig for alvor! Tirsdag den 25. maj sætter landstræner Kasper Hjulmand navne på de 26 spillere, der skal repræsentere Danmark til slutrunden.

Og som noget helt særligt sker udtagelsen ved et stort event i København, hvor der udover selve udtagelsen af EM-truppen også er en lang række andre spændende ting på programmet.

Hummels nye 3. trøje bliver præsenteret, spillernes barndomsklubber bliver hyldet, og der er flere andre ting at glæde sig til.

Hele eventet bliver vist på TV3 +, hvis EM-værter Signe Vadgaard og Peter Grønborg vil være værter for udsendelsen. Programmet kan ses fra klokken 19-21. Du kan også se udtagelsen på DBU TV, hvor det bliver streamet live. 

Med på scenen har de to af kanalens eksperter i den kommende EM-dækning, de tidligere landsholdsspillere Martin Jørgensen og Stig Tøfting, som er med til at diskutere det kommende EM, Hjulmands trup og de danske muligheder.

Udsendelsen kan også følges på streamingplatformen Viaplay, hvor samtlige 51 kampe til EM-slutrunden ligeledes vises i juni og juli. 

Eventet bliver præsenteret i samarbejde med Herrelandsholdets partnere, STARK, Danske Spil, Arbejdernes Landsbank, hummel og Carlsberg.

EM-slutrunden bliver vist på DR og Nent.

Fik du læst?

#euro2020
BILLETSTATUS EM
#euro2020
BILLETNYT OM EM

Seneste nyheder

#billetsalg
ØSTRIG UDSOLGT
#billetsalg
BILLET NYT
#billetsalg
REKORD OPBAKNING!
#Wembley
LONDON CALLING
#merchandise
MERCH SALG TIL EM
#billetsalg
DANMARK - BOSNIEN
#euro2020
BILLETSTATUS EM
#podcast
NYT EM MAGASIN
#sæsonkort
SÆSONKORT UDSOLGT!
#fanarrangement
FANAFTEN 2021
#euro2020
BILLETNYT OM EM
#billetsalg
VM-KVAL TIL HERNING
#billetsalg
NL-kampe uden fans