SÆSONKORT 2021

Opdateret 22. februar 2021

OM LIDT STARTER SÆSONKORTSALGET TIL EFTERÅRETS FIRE VM-KVALKAMPE I PARKEN

På grund af corona-situationen sætter DBU i første omgang kun 5000 sæsonkort til salg.
Alle ca. 4800 sæsonkortholdere fra EM-kvalifikationen i 2019, har i første omgang syv dages forkøbsret til at gentegne sæsonkortet.

Salgsfaserne i salget af sæsonkort:

22. februar kl. 16.00: Salgstart til tidligere sæsonkortholdere.
1. marts kl. 16.00: Salgstart til fanklubmedlemmer.
2. marts kl. 16.00: Offentlig salg. 

Sæsonkortet gælder efterårets kampe i 2021 - og du kan vælge mellem flere typer sæsonkort, som du kan læse mere om herunder. 

OVERBLIK OVER SÆSONKORT 2021

DYNAMIT-SÆSONKORT (FLEX-SÆSONKORT)

Her sikrer du dig billet til alle fire kampe. Dette sæsonkort giver dig fleksibilitet, så du ikke har samme faste plads til kampene. Du kan derimod til frit vælge plads i den priskategori dit medlemskab giver dig adgang til. Praktisk får du til hver kamp adgang til at hente din billet på billetsiden - før det officielle salg starter. Uden at betale noget.
Til VM-kvallen har vi to forskellige priskategorier i DYNAMIT-sæsonkortet - du kan læse om dem HER. Sæsonkortet betales månedligt via ForDanmark-medlemskabet.

*Som DYNAMITMEDLEM får du sæsonkortet i dit medlemskab. Du binder du dig til 6 måneders medlemskab. Du kan frit herefter justere dit medlemskab til BASIS - eller udmelder dig*

FAST PLADS-SÆSONKORT 

Her sikrer du dig den samme faste plads til alle fire kampe. Du vælger din faste plads på billetsiden. Sæsonkortet betales på én gang - og du bliver automatisk medlem af ForDanmark indtil næste sæsonkortssalg. På grund af den nuværende corona-situation kan du kun købe fast plads i to priskategorier på C-tribunen. Læs mere HER
NB: Fastpladsere fra EM-kvalifikationen får 25% rabat på prisen.

Vi har en række nye tiltag omkring fanklubben og sæsonkortsalget. Du kan læse mere om alt det nye HER.


SÆSONKORTSALGET ER PERSONLIGT - SÅDAN GØR DU HVIS DU VIL SIDDE MED DINE VENNER 
Fremover skal du benytte dig af venne-funktionen, når du vil sikre dig at sidde sammen med andre sæsonkortholdere. SE GUIDE HER 

SÆSONKORTSALG EFTERÅRET 2021

For 100 kroner om måneden (i minimum 6 måneder) sikrer du adgang til den eftertragtede stemningstribune DEN RØDE MUR til alle VM-kvalifikationskampene i Parken til efteråret. (du skal være medlem når du henter billetterne)

Med et sæsonkort til den røde mur bliver du samidigt medlem af ForDanmark. Sæsonkortet er fleksibelt. Det betyder, at du til hver kamp vælger, hvor du gerne vil stå på muren. 

Det kan du forvente
På Den Røde Mur står du sammen med flere tusinde aktive landsholdsfans, som synger og bakker holdet op under hele kampen. På den Røde Mur styrer capoerne slagets gang med mikrofoner, trommer og tifoer. 

OBS:  For at sikre den bedste oplevelse anbefaler vi, at du køber sæsonkort i familiezonen, hvis du medbringer børn under 13 år.

Med et dynamitmedlemskab i familiezonen kan du frit vælge pladser til efterårets-hjemmekampe i A2-sektionen i Parken - som er vores nye familieområde til landskampene. Du betaler 80 kr./md. for sæsonkortet, hvor du samtidigt bliver medlem af ForDanmark.

Det kan du forvente
Vi anbefaler børnefamilier at købe billet til dette område. I undgår at skulle forcere alt for mange trapper, I er tæt på banen og er nær den gode stemning på Den Røde Mur, som giver mindeværdige landskampsoplevelser for hele familien.

Her køber du sæsonkort i sektionerne, som vi har samlet under en priskategori: 'Gode pladser til prisen'. Med et sæsonkort i denne kategori får du adgang til alle fire hjemmekampe. Du kan frit vælge - efter først til mølle-princippet - pladser i disse sektioner når billetsalget starter. Du betaler 80 kroner om måneden for sæsonkortet og er automatisk medlem af ForDanmark.

Det kan du forvente
Hvis du prioriterer, at der skal være penge til fadøl, så kan du få rigtig fine sæsonkortpladser i dette medlemskab. Du går ikke på kompromis med udsynet. Drejer du hovedet kan du opleve den store opbakning fra Den Røde Mur eller udebaneafsnittet - på afstand.

Sæsonkort til kategorien 'Det fulde overblik'.
Med et sæsonkort i denne kategori kan du vælge samme faste plads i Parken til alle fire hjemmekampe. 

NB: TIDLIGERE FASTPLADS-SÆSONKORTHOLDERE FÅR 25% RABAT PÅ PRISEN.
Du betaler for hele sæsonkortet på én gang. Samtidigt bliver du medlem af ForDanmark. Dit medlemskab er gyldigt indtil næste gang DBU sælger fast-plads-sæsonkort. 

Det kan du forvente
Med et sæsonkort til denne sektion får du et super overblik over spillet - selvom du sidder ned under hele kampen.
Det gør ikke noget at bolden er i den anden ende af banen - du misser ikke Eriksens detaljer - eller Kasper Schmeichels gyldne redninger. 

Kongerigets bedste landsholdspladser til dig der vil sidde som en konge. Med et sæsonkort kan du vælge samme faste plads i sektionerne midtfor på C-tribunen. 

NB: TIDLIGERE FASTPLADS-SÆSONKORTHOLDERE FÅR 25% RABAT PÅ PRISEN.
Du betaler for hele sæsonkortet på én gang. Samtidigt bliver du medlem af ForDanmark. Dit medlemskab er gyldigt, indtil næste gang DBU sælger fast-plads-sæsonkort.

Den kan du forvente
Kongerigets bedste landsholdspladser. Her får du et genialt overblik over spillet på banen. Du sidder også i rutineret selskab. I disse sektioner sidder mange sæsonkortholder, som har haft fast plads til landskampe siden Parken blev indviet i 1992.

FIND SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM SÆSONKORT

Brug for hjælp?
close