SÆSONKORT 2021

SÆSONKORTSALGET TIL EFTERÅRETS FIRE VM-KVALKAMPE I PARKEN ER IGANG!
-
og du kan få billetter til alle kampene fra kun DKK 80,-/md

Sæsonkortet gælder efterårets kampe i 2021 i Parken - og du kan vælge mellem flere typer sæsonkort, som passer dine behov. 

OVERBLIK OVER SÆSONKORT 2021

DYNAMIT-SÆSONKORT (Det fleksible valg)

- Alle efterårets hjemmekampe fra DKK 80,-/md

Med et dynamitsæsonkort sikrer du dig billet til alle fire kampe - samtidigt med du automatisk er medlem af fanklubben FORDANMARK.
Et dynamit-sæsonkort giver dig fleksibilitet, da du ikke har den samme faste plads til alle kampene. Du kan derimod frit vælge plads i den priskategori på stadion, som dit medlemskab giver dig adgang til.

Hvad er pointen med det fleksible valg?
- Som DYNAMIT-medlem kan du tilkøbe billetter udover dit sæsonkort og samtidig være sikret, at I kan sidde sammen. Du får tilmed lov til at tilkøbe dine billetter, før det offentlige salg går i gang.

- Som DYNAMIT-medlem kan man koble sit sæsonkort sammen med sine venners sæsonkort, så I nemt kan finde pladser sammen. Og du kan altid gøre gruppen af sæsonkort-venner større, da man løbende kan blive medlem og vælge sammen med andre DYNAMIT-medlemmer.

- Da medlemskabet kører på abonnement, så kan du nemt opsige eller ændre dit medlemskab så det passer til dine behov. 


Praktisk får du med et dynamit-sæsonkort adgang til at hente din billetter - før det officielle salg starter til efteråret. Billetterne henter du gratis, da du har sæsonkort. 

Til VM-kvallen har vi to forskellige priskategorier i DYNAMIT-sæsonkortet - du kan læse om dem HER

*Som DYNAMITMEDLEM får du sæsonkortet i dit medlemskab. Du binder du dig til 6 måneders medlemskab.*

SÆSONKORT PÅ ABONNEMENT - KØB HVER FOR SIG, MEN SE KAMPEN SAMMEN
Vi anbefaler at fans køber sit eget DYNAMIT-medlemskab. I kan altid forbinde jeres sæsonkort ved af bruge venne-funktionen, På den måde sikre I at sidde sammen. SE GUIDE HER FAST PLADS-SÆSONKORT
(Det faste valg)

- Alle efterårets hjemmekampe fra DKK 1900,-

Her sikrer du dig den samme faste plads til alle fire kampe. Du vælger din faste plads på billetsiden. Sæsonkortet betales på én gang - og du bliver automatisk medlem af ForDanmark indtil næste sæsonkortssalg. På grund af den nuværende corona-situation kan du kun købe fast plads i to priskategorier på C-tribunen. Læs mere HER

Vi har en række nye tiltag omkring fanklubben og sæsonkortsalget. Du kan læse mere om alt det nye HER.

VÆLG DET SÆSONKORT DER GIVER MENING FOR DIG

For 100 kroner om måneden sikrer du billetter til den eftertragtede stemningstribune DEN RØDE MUR til alle VM-kvalifikationskampene i Parken til efteråret. 

Med et sæsonkort til den røde mur bliver du samidigt medlem af ForDanmark. Sæsonkortet er fleksibelt. Det betyder, at du til hver kamp vælger, hvor du gerne vil stå på muren. Du skal ikke betale for billetterne, da de er med i abonnementet. 

Det kan du forvente
På Den Røde Mur står du sammen med flere tusinde aktive landsholdsfans, som synger og bakker holdet op under hele kampen. På den Røde Mur styrer capoerne slagets gang med mikrofoner, trommer og tifoer. 

OBS:  For at sikre den bedste oplevelse anbefaler vi, at du køber sæsonkort i familiezonen, hvis du medbringer børn under 13 år.

Med et dynamitmedlemskab i familiezonen kan du frit vælge pladser til efterårets-hjemmekampe i A2-sektionen i Parken - som er vores nye familieområde til landskampene. Du betaler 80 kr./md. for sæsonkortet, hvor du samtidigt bliver medlem af ForDanmark.

Det kan du forvente
Vi anbefaler børnefamilier at købe billet til dette område. I undgår at skulle forcere alt for mange trapper, I er tæt på banen og er nær den gode stemning på Den Røde Mur, som giver mindeværdige landskampsoplevelser for hele familien.

Her køber du sæsonkort i sektionerne, som vi har samlet under en priskategori: 'Gode pladser til prisen'. Med et sæsonkort i denne kategori får du adgang til alle fire hjemmekampe. Du kan frit vælge - efter først til mølle-princippet - pladser i disse sektioner når billetsalget starter. Du betaler 80 kroner om måneden for sæsonkortet og er automatisk medlem af ForDanmark.

Det kan du forvente
Hvis du prioriterer, at der skal være penge til fadøl, så kan du få rigtig fine sæsonkortpladser i dette medlemskab. Du går ikke på kompromis med udsynet. Drejer du hovedet kan du opleve den store opbakning fra Den Røde Mur eller udebaneafsnittet - på afstand.

Sæsonkort til kategorien 'Det fulde overblik'.
Med et sæsonkort i denne kategori kan du vælge samme faste plads i Parken til alle fire hjemmekampe. 

Du betaler for hele sæsonkortet på én gang. Samtidigt bliver du medlem af ForDanmark. Dit medlemskab er gyldigt indtil næste gang DBU sælger fast-plads-sæsonkort. 

Det kan du forvente
Med et sæsonkort til denne sektion får du et super overblik over spillet - selvom du sidder ned under hele kampen.
Det gør ikke noget at bolden er i den anden ende af banen - du misser ikke Eriksens detaljer - eller Kasper Schmeichels gyldne redninger. 

Kongerigets bedste landsholdspladser til dig der vil sidde som en konge. Med et sæsonkort kan du vælge samme faste plads i sektionerne midtfor på C-tribunen. 

Du betaler for hele sæsonkortet på én gang. Samtidigt bliver du medlem af ForDanmark. Dit medlemskab er gyldigt, indtil næste gang DBU sælger fast-plads-sæsonkort.

Den kan du forvente
Kongerigets bedste landsholdspladser. Her får du et genialt overblik over spillet på banen. Du sidder også i rutineret selskab. I disse sektioner sidder mange sæsonkortholder, som har haft fast plads til landskampe siden Parken blev indviet i 1992.