DYNAMITMEDLEM

NB! Der er desværre udsolgt af Dynamit-medlemskaber for resten af 2022. Der vil i løbet af efteråret komme flere informationer omkring, hvordan du kan skrive dig på ventelisten til medlemskab i 2023.

 

Som dynamitmedlem af ForDanmark sikrer du dig, udover alle fordelene fra basis-medlemskabet, også et sæsonkort til Danmarks landskampe. Du betaler automatisk en gang om måneden for dit medlemskab. Dit medlemskab træder i kraft den dag, du betaler første gang. Du skal have et aktivt medlemskab i de måneder, der er landskampe.

I Dynamit-medlemskabet kan du vælge mellem tre sektioner i Parken:

Den Røde Mur-medlemskab - 100 kr./md (øvre og nedre) 

Familiezone-medlemskab - 80 kr./md.

Gode Pladser til Prisen-medlemskab - 80 kr./md.


Billetter til landskampe er inkluderet i abonnementet, så længe der er billetter til kampene.
Du skal altså ikke betale for billetter, når du er DYNAMIT medlem. Gælder ikke slutrunder og udebanekampe.


Læs mere herunder.

DEN RØDE MUR 
100 kr./md.

Hvis du vælger at blive Dynamit-medlem på Den Røde Mur, sikrer du dig adgang til alle VM-kvalifikationskampe i Parken på stemningstribunen. 
For 100 kroner om måneden er du sikret at stå på den mest stemningsfyldte endetribune i Parken. Det eneste du skal sørge for er at vælge pladser og hente billetterne til kampene. Billetterne er forudbetalt, når du har sæsonkort.

FAMILIEZONEN
80 kr./md.

Som noget nyt kan du i dit medlemskab få sæsonkort til familiezonen, hvor du kommer tæt på spillerne og begivenhederne på banen. I dette område finder du de bedste rammer til en god familieoplevelse - samtidigt med, at I sidder tæt på den gode stemning på Den Røde Mur, som giver mindeværdige landskampsoplevelser for hele familien. For at få den bedste oplevelse anbefaler vi alle børnefamilier at købe billet - eller sæsonkort i denne sektion. 

GODE PLADSER TIL PRISEN
80 kr./md.

Du kan som Dynamit-medlem også vælge at få billetter i priskategorien 'Gode pladser til prisen'. Her kan du frit vælge fra kamp til kamp, hvor du vil sidde i de gældende sektioner. Det handler bare om at være først til mølle, når kampene går i salg. 

Bemærk, at du med denne type medlemskab ikke kan vælge pladser på Den Røde Mur.

Abonnementet koster 80 kroner om måneden.