ABONNEMENTSORDNING

ABONNEMENTSTATUS

Tak for støtten på hjemmebane i 2021. I har gjort stemningen magisk i Parken. I har bidraget ekstremt meget til at oplevelsen på hjemmebanen har været speciel. Undersøgelserne viser, at kampene i efteråret har slået alle rekorder målt på stemning, oplevelse og samlet vurdering. Noget som medfans, spillere, partnere og medier har bemærket. Kæmpe tak for indsatsen og jeres passion!

Vi startede abonnementsordningen til landskampe tilbage i marts måned 2021. Udgangspunktet var at få flere gengangere i Parken. Og dermed bedre stemning. Det er lykkedes. 

Men for at være helt ærlig blev vi blæst bag over interessen og den store opbakning til ordningen. Allerede ved lanceringen i marts gik det langt over forventning. Lige nu er der 10.500 dynamit-abonnenter. Og i alt er 45.000 danske fans nu medlemmer af ForDanmark. Det er så fedt!

Vi er også velvidende om at systemet har haft opstartsproblemer og flere medlemmer har haft udfordringer. Det er vi stadig meget trætte af.  DBU gør alt hvad der kan gøres for at det bliver bedre næste år og bruger tiden indtil næste kampe til at optimere alle systemer, hjemmeside og teknik. Det får simpelthen en ordentlig overhaling. 

Vores helt store fokus er Den Røde Mur Øvre og Den Røde Mur Nedre. Det er her gengangere skal mødes, og det er her, fankulturen skal holdes i hævd. Nye abonnementer bliver kun solgt her, når vi åbner for abonnementssalget igen. 

Vi forventer en stor interesse for næste års landskampe i Parken. Ligesom efterårets kampe regner vi med, at alle billetter bliver solgt til abonnementer og medlemmer af ForDanmark. Derfor er vores opfordring og advarsel til alle dynamitter:

MELD DIG IKKE UD HVIS DU VIL BEVARE DIN PLADS. DU RISIKERER, AT DU IKKE KAN FÅ BILLET TIL KAMPENE NÆSTE ÅR!

Selv hvis du tænker mere med pengepungen end med fanhjertet, er det billigere at fastholde dit abonnement end at skulle købe billetterne til foråret og sommerens kampe enkeltvis.
 
Hvis du vælger at opsige dit abonnement, kan du ikke få et nyt Dynamit-medlemskab til næste år før kampene. Du kan forblive basismedlem og få dine loyalitetspoint med - og kan selvfølgelig købe billetter via løssalg. 

Er du en af de knap 3000 fastplads-sæsonkortholdere, så er du automatisk også medlem af fanklubben. Du beholder dine loyalitetspoint og du kan gentegne din fastplads til næste års kampe, når billetsalget starter. 

Q/A
’FASTPLADS – HVAD MED OS? – HVORNÅR KAN VI GENKØBE VORES FASTPLADS?
DBU Fodbold

Du er automatisk medlem af ForDanmark – og bevarer dine loyalitetspoint. Vi regner med at sætte fastplads-sæsonkortet til salg til kampe i Parken, når billetsalget starter. 

HVAD HVIS JEG VIL SKIFTE PLADS SOM ABONNENT – HVORDAN GØR JEG’
DBU Fodbold

Har du abonnement til ’gode pladser til prisen’, kan du godt forblive på denne sektion. Hvis du vil skifte fra øvre til nedre røde mur, skal du kontakte billetsalg@dbu.dk 

HVAD GÅR MINE PENGE TIL?
DBU Fodbold

Dine 100 kroner om måneden går til udviklingen af dansk fodbold. Som basismedlem går dine 100 kroner om året til fanarbejdet og TIFO. 

HVAD SKER DER HVIS JEG OPSIGER MIT ABONNEMENT - KAN JEG SÅ BLIVE DYNAMIT-MEDLEM IGEN?
DBU Fodbold

Du beholder dine loyalitetspoint, hvis du forbliver basis-medlem. Hvis du melder dig helt ud, mister du alle loyalitetspoint. 
Vi kan ikke love, at du har mulighed for at købe billetter til næste år som ikke-medlem. I efteråret blev alle billetter udelukkende solgt til medlemmer af ForDanmark. 

HVORFOR STOPPER DBU ABONNEMENTS-SALGET?
DBU Fodbold

Det skal være stadig muligt for fans, der ikke kan komme til alle kampe, at købe billet via løssalg. 

STIGER PRISEN PÅ DYNAMIT-MEDLEMSKABET?
DBU Fodbold

Nej. For eksisterende medlemmer forbliver prisen for et dynamit-abonnement uændret i 2022.