LANDSHOLDSKLUBBEN FORDANMARK

VELKOMMEN TIL LANDSHOLDSKLUBBEN FORDANMARK! 

ForDanmark er med sine 35.000 medlemmer Danmarks største landsholdsklub. Det er DBUs officielle fanprogram for landsholdsfans. ForDanmark er den ultimative landsholds-fordelsklub: Som medlem har du adgang til en masse uundværlige tilbud, som enhver landsholdsfan vil sætte pris på. 

MEN HOV - HVOR ER FANKLUBBEN? 

Herrelandsholds Fanklub har skiftet navn til ForDanmark. Men bare rolig: Alle fordelene og loyalitetsprogrammet, du kender fra Herrelandsholdets Fanklub, har vi flyttet med over i ForDanmark. 

Vi har givet fanklubben et synstjek. Gennem spørgeskemaer har vi lært, at alt for mange landsholdsfans ikke kender fanklubben - og de fordele som et medlemskab giver. Med relanceringen - og det nye navn - håber vi at skabe mere opmærksomhed om klubben. Og på sigt få mere opbakning til landskampene. Det kunne være flere sæsonkortholdere på tribunen, som vil skabe bedre stemning til landskampene.

Med inputs fra fanmiljøet har vi konkluderet, at medlemmer af fanklubben i høj grad efterspørger forskellige oplevelser. Derfor har vi arbejdet på at tilbyde flere slags medlemskaber - og vi har arbejdet med at opdele tribunerne bedre til landskampe i Parken.

Vi håber du vil tage godt imod ForDanmark!  

 

HVAD ER SÅ NYT?

Som basismedlem af ForDanmark får du alle de fordele, du kender fra fanklubmedlemskabet. Hvis du vil have et overblik over fordelene så tryk HER.

Som noget nyt kan du opgradere dit medlemskab i ForDanmark og få endnu flere fordele. Du kan blandt andet få sæsonkort til Herrelandsholdets kampe i den sektion i Parken, der passer dig bedst - både oplevelsesmæssigt og i forhold til din pengepung.

Desuden har du nu mulighed for at betale dit sæsonkort løbende hver måned via et abonnement. I stedet for at betale det hele på én gang. 

100 KRONER AF MEDLEMSKABET ØREMÆRKET TIL FANARBEJDE 

De 100 kroner om året som et basismedlemskab koster, er nu øremærket til at løfte landskampsoplevelsen. 
Din støtte i basismedlemskabet bidrager derfor aktivt til fanarbejdet omkring landsholdene. Læs mere HER.

Herunder får du et overblik over de forskellige slags medlemskaber og fordele, som et medlemskab i ForDanmark giver.

 

ABONNEMENT

Medlemskabet af ForDanmark er et abonnement. Her vil du automatisk blive trukket et beløb for at være medlem og modtage dine fordele.
Der er ingen rabat for børn eller pensionister på abonnementer - til gengæld sparer alle nu 20% på sæsonkortet.

BASISMEDLEMSKABET betaler du en gang om året.

DYNAMITMEDLEMSKABET betaler du hver måned.

FASTPLADSMEDLEMSKABET betaler du hele dit medlemskab på én gang. 

DET MED STORT - BINDINGSPERIODE

Som Dynamitmedlem binder du dig til at betale i minimum seks måneder. Et dynamitmedlemskab på Den Røde Mur binder sig derfor til at betale minimum 600 kroner. Du kan først drosle ned - eller melde dig ud - efter seks måneders medlemskab i ForDanmark. 

Bindingsperioder er ikke et fedt ord. Men vi synes det er mest fair. Vi har valgt en seks måneders binding for at undgå at spekulanter kan melde sig ud halvvejs gennem efterårets kampe - og dermed ende med at betale et mindre beløb for landskampe - end andre medfans. 

Som Dynamitmedlem af ForDanmark kan du selvfølgelig vælge at skifte medlemskabstype efter de seks måneders bindingsperiode ophører. Det gør du HER

 

FLERE FLEXPLADSER - FÆRRE FASTPLADSER

Vi har valgt at udfase fastpladser på Den Røde Mur og i kategori 2-sektionerne. Det gør vi, fordi det stadig er usikkert hvordan kapaciteten til efterårets kampe bliver grundet corona. Mange fastpladser spredt på stadion vil skabe udfordringer i forhold til pludselige kapacitetsbegrænsninger, da vi ikke kan omrokere fastpladser lige så let som flexpladser. 

DEN RØDE MUR forbedrer vi rammerne for stemning til landskampe - noget som vores fanundersøgelser viser, at fanmiljøet efterspørger. Vi har derfor valgt at justere billetsalget på tribunen. I første omgang sælger vi fremover udelukkende flexpladser på stemningstribunen. Børne - og pensionistrabat udgår også på Den Røde Mur. Til gengæld har vi ensartet priserne på tribunen, så du fremover betaler det samme - lige meget hvor du står på tribunen. Gennemsnitsprisen for en plads på Den Røde Mur er derfor faldet en smule. Hvis du stadig vil benytte din børne- eller pensionistrabat tilbydes det stadig i løssalg i andre sektioner på stadion. 

HVOR KAN JEG FÅ FASTPLADS?
Vi tilbyder heldigvis stadig fastpladser - nu i to priskategorier på C-tribunen. Tidligere sæsonkortholdere, der havde fast plads på eksempelvis Den Røde Mur, modtager som tak for fleksibiliteten 25% rabat på prisen af fastpladsmedlemskabet på C-tribunen. Læs mere HER.

NY FAMILIEZONE
Vi har efter inputs fra fanmiljøet valgt at skabe et bedre tilbud for familier til landskampe.
Derfor har vi etableret en ny familiezone i A2-området på A-tribunen. Her anbefaler vi at børnefamilier fremover køber billet og medlemskab til.  

Som noget nyt tilbyder vi også et specifikt medlemskab til familiezonen - det fås i Dynamitmedlemskabet

 

MEDLEMMER SKAL HAVE SIN EGEN MAIL

I ForDanmark er alle medlemskaber personlige. Alle medlemmer skal have sin egen e-mail tilknyttet til medlemskabet. 
Det gør vi for at undgå, at et enkelt medlem kan høste flere loyalitetspoint på flere medlemskaber. Det synes vi er mest fair, da det kun er medlemmer, der rent faktisk er på stadion til kampe, som kan få loyalitetspoint. Og medlemmer skal kun få loyalitetspoint for egen kampdeltagelse. 

 

KØB KUN DIT EGET MEDLEMSKAB

Vi anbefaler også at medlemmer fremover tegner sit eget abonnement bundet op på eget betalingskort. Så undgår vi store månedlige betalinger for enkelte medlemmer, som har flere abonnenter tilknyttet ét kreditkort. Man kan altid parre flere medlemskaber efterfølgende.
Der kan være undtagelser, særligt børnefamilier er nødt til at købe i grupper. 

HVAD HVIS JEG GERNE VIL SIDDE MED MINE VENNER OG FAMILIE?
Bare fordi du køber dit eget ForDanmark-medlemskab eller DYNAMIT sæsonkort kan du naturligvis sagtens se landskampe med dine venner. Hvis du gerne vil sidde sammen med andre ForDanmark-medlemmer, skal du benytte vores VENNE-FUNKTION- læs mere HER.

 

HVAD MED CORONA?

Corona-situationen skaber selvfølgelig usikkerhed for billetsalg lige nu og her. Vi følger myndighedernes retningslinjer og vil løbende opdatere dig som medlem. 
DBU er optimistiske. Vi tror på, at vi kan få fans på stadion til efterårets kampe i Parken. Til september regner de danske myndigheder med at alle danskere er blevet tilbudt vaccination. Derfor har vi begrundet tro på, at vi kan få tusinder af ForDanmark-medlemmer til landskampe i Parken. 

I TILFÆLDE AF BEGRÆNSET KAPACITET 
Hvis vi mod forventning bliver nødsaget til at begrænse tilskuerpladserne til kampene, vil vi aktivere vores loyalitetsprincip. De ForDanmark-medlemmer der har flest loyalitetspoint, vil blive prioriteret.

HVAD MED MIN FASTPLADS VED BEGRÆNSET KAPACITET? 
Desværre er fastpladser svære at operere med, hvis kapaciteten i Parken bliver væsentligt sænket. Derfor vil din fastplads desværre udgå. 

REFUNDERING
I tilfælde af, at vi mod forventning spiller kampene for lukkede døre, vil du naturligvis få dine penge tilbage. 

NEMID
Fremover skal du benytte NemID, når du køber et medlemskab til ForDanmark og får dit sæsonkort. 
Vi har valgt at bruge NemID i tilfælde af smitteopsporing i forbindelse med coronavirus.