SAN MARINO - DANMARK

SAN MARINO - DANMARK DEN 17. OKTOBER 2023 

Den 17. oktober skal vi en tur til mikrostaten San Marino, hvor vi for blot anden gang nogensinde møder et sanmarinesisk A-landshold (første møde foregik i Parken den 7. september).

Kampen spilles på det lille Stadio Olimpico di Serravalle, hvor vi har fået garanteret hele den ene langside-tribune til danske fans. Der er altså god mulighed for en dansk fodboldfest i San Marino i efterårsferien!

Herunder finder du kampdagsinformationer til turen.

 

FØLG OGSÅ MED PÅ FANSERVICE FOR DANMARK. HER VIL DER LØBENDE BLIVE GIVET RELEVANTE INFORMATIONER I DAGENE OMKRING KAMPEN.


 

BILLETTER

DER ER STADIG FÅ BILLETTER TILBAGE PÅ BILLET.DBU.DK.

DER ER LIGELEDES ENKELTE REJSER TILBAGE HOS VORES REJSELEVERANDØRER (SE NEDERST).Billetudlevering:

Billetudlevering foregår kl. 13.00 - 17.00 på mødestedet (se nedenfor).


 

MØDESTED

Alle danske fans i San Marino mødes til danskerfest i San Marino Beer Fests store telt, hvor der også er billetudlevering!

Stedet har åbent for os danskere kl. 12.00 - 18.30 (man må også gerne blive hængende til tættere på kampstart, hvis man ikke vil afsted i samlet flok).

Billetudlevering foregår kl. 13.00 - kl. 17.00

 

SAN MARINO BEER FEST

Adresse: Via Ventotto Luglio, 244, 47890 Valdragone, San Marino

Der er ølfestival i San Marino hele oktober, og vi har derfor fået mulighed for at låne et telt med plads til 2000 mennesker - hvor både børn og voksne er velkommen!

Danskerfest: Kl. 12.00-18.30 (hvis man ikke vil følges med resten til stadion, kan man selvfølgelig blive lidt længere)

Billetudlevering: kl. 13.00 - kl. 17.00  d. 17/10

 

DJ Martin Baltzer spiller op til danskerfest i det store oktoberfesttelt med plads til 2000 mennesker.

Her vil der bl.a. være fadøl til gode priser - 6 euro for 1/2 liter, 11 euro for en liter - samt et godt udvalg af drinks med og uden alkohol. Det vil være muligt at købe både klassisk italiensk mad og Oktoberfest-mad ved teltet. 

Der kan betales med både kort og kontant.

Man vil naturligvis også kunne købe diverse rødt-hvidt merchandise i fanzonen.

 

Vi arbejder pt. på at få arrangeret shuttle-busser, da der er 4-5 km til stadion. Vi opdaterer herinde, så snart det er på plads.


 

TRANSPORT TIL STADION

Adresse på stadion: Stadio Olimpico di Serravalle, Via Rancaglia, 47899, San Marino

Ca. 4,5 km (50-55 min. på gåben)

Vi arbejder pt. på at få arrangeret shuttle-busser, da der er 4-5 km til stadion. Vi opdaterer herinde, så snart det er på plads.


 

STADION

Kampen spilles på det lille Stadio Olimpico di Serravalle, hvor der er plads til ca. 4.000 tilskuere. Vi har fået garanteret hele den ene langside-tribune til danske fans. Der er dømt stor dansk fodboldfest i San Marino i efterårsferien!

Adresse på stadion: Stadio Olimpico di Serravalle, Via Rancaglia, 47899, San Marino

  


 

SIKKERHED PÅ STADION

NB! Siden opdateres, så snart vi har mere info om sikkerhed på stadion.


 

REGLER VED INDREJSE

Udenrigsministeriet har ingen rejsevejledning til San Marino, men man kan med fordel orientere sig i rejsevejledningen til Italien i stedet. Pt. er der ingen særlige regler ved indrejse til Italien. Det kan dog ændre sig, så vi anbefaler, at man løbende holder sig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside HER.

 

Senest opdateret den 18/7


 

REJS MED DBU'S REJSELEVERANDØRER TIL San Marino

DBU's officielle rejseleverandører, Landsholdsrejser, Travel Sense og Spies arrangerer pakkerejser til landsholdets udekampe med transport, overnatning og kampbillet.

Når du som medlem af ForDanmark køber fodboldbilletter gennem vores rejseleverandører, optjener du loyalitetspoint - præcis ligesom til alle andre kampe.

Find alle rejser til San Marino ved at klikke på hver enkelt leverandør herunder.