MOLDOVA - DANMARK

Den 9. oktober møder vi Moldova i VM-kvalifikationen. Kampen bliver spillet i byen Chisinau. 

Det er første gang siden EM-kvalifikationskampen i Dublin i 2019, at vi kan sende danske landsholdsfans afsted. 

Herunder finder du kampdagsinformationer til turen. Siden bliver løbende opdateret. 

CORONAOPDATERING (OPDATERET 13/09)

Vi har desværre ærgerligt nyt for fans der har købt billet til udekampen i Moldova.

Moldovas fodboldforbund har netop givet os en trist opdatering. De kan desværre ikke garantere, at alle danske fans med billet bliver lukket ind på stadion til vores kamp den 9. oktober i Moldova. Desværre ser det lige nu ud til, at de højst må lukke 50% af kapaciteten ind på stadion – grundet coronasituationen i landet.

Meldingen fra Moldova er at smittetallene stiger. Og det forventes at myndighederne inden længe vil lukke restauranter, biografer mm. Det forventes derfor at fodboldstadions også snart bliver ramt af restriktioner.
Dette har desværre betydning for de danske billetter. Vi får normalt råderet over 5% af stadion-kapaciteten til udekampe. Men en eventuel reduktion af den samlede kapacitet vil betyde, at vi må returnere en del af de danske billetter. 
DBU kan grundet denne udmelding ikke garantere nogle fans billet til kampen endnu - ikke før der er endelig godkendelse fra det moldoviske fodboldforbund. Vi forventer først afklaring på dette 14 dage før kampdagen.

Vi fortæller det nu, så man stadig har mulighed for at aflyse fly/hotel – hvis man ikke vil tage chancen. Vi forstår at dette er et dilemma. Men vi prioriterer at give besked så hurtigt som overhovedet muligt, så alle fans på et oplyst grundlag selv kan bestemme.   

Hvis man ikke vil afsted, får man selvfølgelig sine penge retur for kampbilletten købt gennem DBU.
Hvis du gerne vil returnere din billet så tryk HER.

I tilfælde af reduktion af stadionkapaciteten vil billetterne blive fordelt gennem loyalitetsprincippet.


De fans der har købt billet og rejsen gennem vores rejsepartnere Spies, Travelsense og Landsholdsrejser får direkte besked om deres tur.

Vi er meget kede af situationen. Vi ved at mange af jer har set frem til denne udebanetur. Holdet og DBU sætter stor pris på opbakningen! - og havde set frem til en fyldt dansk tribune i Moldova. 

 

Har du også har købt billet til udekampen mod Skotland? Information om turen kommer så snart der er nyt.   

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVAD SKAL JEG GØRE, HVIS JEG VIL RETUNERE MIN BILLET? 
Hvis du gerne vil returnere din billet, så skal du afvente informationer fra DBU. 

HVOR MANGE DANSKERE HAR KØBT BILLET?
300 fans har købt billet via DBU.
170 fans har købt billet via vores rejsepartnere. 

HVORDAN FUNGERER  LOYALITETSPRINCIPPET?

Det endelig antal af danske billetter bliver opdelt i to puljer.
Den ene pulje tilbydes til de billetkøbere, som har optjent flest loyalitetspoint.
Den anden pulje fordeles blandt de resterende billetkøbere gennem lodtrækning, men chancen for at blive trukket vil igen være større for dem, som har set flest kampe på stadion. 

HVORDAN FORHOLDER JEG MIG TIL DE ØVRIGE OMKOSTNINGER JEG HAR HAFT TIL TRANSPORT OG HOTEL? 

Vi kan desværre kun henvise dig til at undersøge mulighederne for afbestilling/refusion af evt. øvrige rejseomkostninger hos de rejseselskaber/hoteller/flyselskaber, du har bestilt sådanne ydelser hos, eller hos dine respektive rejseforsikringsselskaber.
Forbrugerrådet har lavet en fin guide i forhold til dine rettigheder angående refusion af transport og hotel. Læs mere her