KROATIEN - DANMARK

KROATIEN - DANMARK DEN 22. SEPTEMBER 2022 

Der er en Nations League-gruppesejr i udsigt, når turen den 22. september går til Kroatien og årets sidste udebanekamp. Her møder vi det kroatiske landshold i Nations League på Stadion Maksimir i Zagreb.

Der er lagt op til en gigantisk danskerfest i den kroatiske efterårssol. Herunder finder du kampdagsinformationer til turen.

 

OBS SIDEN BLIVER LØBENDE OPDATERET


 

BILLETTER

Prisen pr. billet er 110kr. + 30kr. i gebyr.

Da det kroatiske forbund endnu ikke kan give os den endelige billetpris, kan der forekomme små prisjusteringer. Evt. overskydende beløb vil gå til TIFO-arbejdet.

 

Siden opdateres løbende med mere information.

STADION

Kampen spilles på Stadion Maksimir i Zagreb, der lige nu har en begrænset kapacitet på omkring 25.000 tilskuere, da østttribunen pt. er lukket ned.

Alle danske fans kommer til at være placeret i udebaneafsnittet i det grønne område på kortet herunder (Jug West).

 

 

 


 

MØDESTED

Vi opdaterer, så snart vi har mere info.

 


 

TRANSPORT OG SIKKERHED

Vi opdaterer, så snart vi har mere info.

 


 

NemID - Husk at valider din bruger!

NEMID-VALIDER DIN BRUGER!

Følgende handlinger SKAL foretages for at kunne købe billetter til udebanekampene:

  1. NemID-valider din egen profil
  2. Dine venners profiler SKAL også være NemID-valideret.
  3. HUSK at tildele hver billet til en valideret profil.
  4. Hver profil kan kun få tildelt én billet.

Sådan NemID-validerer du din profil: VIDEO LINK

Hvis du køber gennem Herrelandsholdets officielle rejsepartnere (SPIES, TRAVEL SENSE og LANDSHOLDSREJSER), behøver du ikke at foretage dig noget, da vi i så fald har al den data, vi skal bruge.

Hvis du bliver syg og skal have ændret navn på din billet, skal du skrive en mail til billetsalg@dbu.dk. Send mailadressen på den billetprofil du skal have flyttet billetten til (profilen skal være aktiv). Husk at den nye profil skal være NemID-valideret.

Har du ikke mulighed for at NemID-validere én eller flere profiler pga. manglende NemID fx ved udenlandsdanskere eller børn, skal I sende legitimation til os på billetsalg@dbu.dk. Husk at dække personfølsomme oplysninger som fx de sidste 4 cifre i CPR-nummeret.


 

REGLER VED INDREJSE

Pt. er der ingen særlige regler ved indrejse til Kroatien. Det kan dog ændre sig, så vi anbefaler, at man løbende holder sig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside HER.

 

Senest opdateret den 12/8.


 

REJSE

Vores rejsepartner, Spies, har sammensat en rejse til kampen i Kroatien, hvor fly, overnatning, transport og kampbillet er inkluderet.

Du skal altså ikke bekymre dig om andet end at stige på flyet og nyde turen.

Klik herunder for at se turen.