Danmark -Belgien Ekstrabilletter

INFORMATION OM EKSTRA FANKLUBBILLETTER TIL DANMARK-BELGIEN

 

VIGTIGT! Er du allerede registreret med billetter til kampen (f.eks via UEFA), så kan du ikke købe vouchers gennem DBU. Alle dine billetter til kampen vil blive annulleret hvis du er registeret begge steder. Den konto der bestilles billetter fra sammenholdes med UEFA's system. 

 

Vær opmærksom på at salget kun er tilgængeligt for prioriterede medlemmer.  I første omgang er det kun medlemmer med 70 point eller flere der kan tilgå salget. Salget følger princippet først-til-mølle.  

Vær opmærksom på at du køber vouchers og IKKE gyldige kampbilletter. Din voucher skal ombyttes til fysiske kampbilletter på kampdagen (kl.9-13) på et mødested i København. Mødestedet er defineret på voucheren efter køb. 

 

Sådan bestiller du dine vouchers

  • Log ind på www.billet.dbu.dk med den profil du har dit fanklubmedlemskab på
  • På forsiden kan du tilgå vores vouchersalg til Danmark - Belgien
  • Du kan købe max 2 vouchers pr. medlem
  • Alle vouchers skal udfyldes med information på deltagerne. Samme person må ikke være være registreret på begge vouchers.
  • Ved ombytning på kampdagen skal alle vouchers medbringes samt billede ID på alle voucherindehavere. Børn u.18 er undtaget.
  • Transaktionsejer må gerne ombytte for begge parter.

Vouchers koster DKK 1400 pr. billet.

Billetterne er som udgangspunkt i kategori 1. Det er fysiske billetter. Skulle du få udleveret en billet i en lavere kategori, så vil du blive refunderet differencen på et senere tidspunkt. 

 

Hvorfor er der kun billetter til DKK 1400,-?
DBU har ikke haft indflydelse på hvilke typer ekstrabilletter vi har kunne skaffe op til kampen. Derfor har vi taget imod alt hvad vi kunne få fat.