KAMPDAGSINFO

KOMMENDE KAMPE 

DANMARK - KASAKHSTAN
14. OKTOBER 2023, KL. 20.45
PARKEN

Vi møder Kasakhstan i Parken den 14. oktober i årets næstsidste hjemmekamp. Der er både vigtige point og revanche på spil, når kasakherne kommer forbi et Parken klædt i rødt og hvidt!

Klik herunder for at finde al relevant information til din kampdag.

SAN MARINO - DANMARK
17. OKTOBER 2023, KL. 20.45
STADION OLYMPICO DI SERRAVALLE

Den 17. oktober skal vi en tur til mikrostaten San Marino, hvor vi for blot anden gang nogensinde møder et sanmarinesisk A-landshold (første møde foregår i Parken den 7. september).

Kampen spilles på det lille Stadio Olimpico di Serravalle, hvor vi har fået garanteret hele den ene langside-tribune til danske fans. Der er altså god mulighed for en dansk fodboldfest i San Marino i efterårsferien!

Klik herunder for at finde al relevant information til din kampdag.

NORDIRLAND - DANMARK
20. NOVEMBER 2023, KL. 20.45
WINDSOR PARK

Det kan vel nærmest ikke dufte mere af fodbold end en tur til de britiske øer i november. Og det er lige præcis her, turen går hen, når vi afrunder EM-kvalifikationen mod Nordirland på legendariske Windsor Park.

Klik herunder for at finde al relevant information til din kampdag.


 

UDEKAMPE I 2023

Der venter os hele fem udekampe i 2023, når kvalifikationen til EM-slutrunden i 2024 skal sikres. Herunder finder du et samlet overblik over alle udebaner i en kvalifikation, der i løbet af året bringer os forbi Kasakhstan, Slovenien, Finland, San Marino og Nordirland.


 

GENEREL INFORMATION TIL UDEBANE

Skal du med holdet på udebane?

Så har vi samlet den vigtigste information, som du skal orientere dig i - uanset om du rejser selv eller med én af vores rejsepartnere.