EM I PARKEN - FAQ

Hvordan er en EURO-kamp anderledes end en normal kamp i Parken?

Der er sat en ydre sikkerhedsperimeter, som er der for at passe på dig. Det betyder, at du skal holde dig orienteret ift., hvor din indgang er placeret – eksempelvis ligger indgang C i Fælledparken.

Derudover er det UEFA’s kampe, altså er det UEFA’s regler, der gælder på stadion. Hvis du har nogle spørgsmål, så spørg en af deres mange frivillige i de lyseblå trøjer. De står rundt om Parken – både inden – og udenfor perimeteret.

 

Hvornår bør jeg ankomme til Parken? Og hvad betyder slottiden på min billet?

Vi anbefaler, at du kommer indenfor den indgangstid (slottid), som der står angivet på din billet. Det er UEFA’s måde at fordele fansenes ankomst. Derfor vil du typisk have fået tildelt et 30 minutters tidsrum, som vi opfordrer dig til at følge.

Hvis du ikke har mulighed for at nå til Parken indenfor din givne indgangstid, vil det fortsat være muligt at komme ind i Parken helt op til kampstart.

 

Hvad skal jeg vise af ID?

Det er fint med det, vi i Danmark kender som gyldigt ID. Det betyder, at pas, kørekort og sygesikring alle vil være gældende ID. Det er ikke sikkert du skal vise ID på stadion.

 

Skal jeg have mundbind på?

Vi opfordrer til at bære mundbind på stadion. Det er en anbefaling - ikke et påbud. 

 

Er der alkohol i øllene i Parken?

Ja – og der er masser af dem.

 

Hvordan overfører jeg en billet til en ny person, hvis nu en af mine gæster bliver forhindret?

Du vil typisk have fået din billet ned på den officielle EURO 2020 Ticket App. Her er der en mulighed for at beholde eller overføre billetter.

Hvis du følges til kampen med dem, du skal have med ind, så kan én person godt have alle billetter på sin app. I kan også vælge at sørge for, at billetterne er fordelt mellem jer, så alle har sin egen billet.

Så hvis du har overført billetten til en gæst, der er forhindret i at dukke op, så kan denne person overføre sin billet til den nye gæst, du tiltænker at have med.

Hvis du har flere spørgsmål specifikt om billetter, så har UEFA et Ticketing Center placeret ved Idrætshuset på Østerbro (ved Østerbro stadion og Gunnar Nu Hansens plads), og der sidder personale, som kan hjælpe dig.

Ticketing Centerets åbningstider:

2 dage før kampdagen: 10:00 – 19:00

1 dag før kampdagen: 10:00 – 19:00

På kampdagen: 09:00 – 19:00

 

Hvordan sidder jeg med dem, jeg har købt billet med, når der har været ekstrasalg?

Du skal blot gå til dit sæde. Der vil ikke være problemer med at sidde ved siden af den, man har købt billet med. Vi opfordre til at bytte internt på rækkerne. 

 

Hvad må jeg tage med i Parken? Kan jeg fx have krykker med ind i Parken?

Der er en udførlig guide over, hvad man kan tage med i Parken på følgende side: https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/event-guide/copenhagen/stadium/info/

Vær opmærksom på, at siden findes på dansk på EURO 2020-appen.

Der står også kontaktoplysninger på den kundeservice, man skal henvende sig på, hvis man har særlige behov for at medbringe noget til Parken – eksempelvis krykker.

 

Kan man købe merchandise, når jeg kommer til Parken?

Ja, der er to fanshops i Parken, som har åbent på kampdage og som sælger merchandise.

På de dage, hvor der ikke er kampe i Parken, er den normale ”FCK Shop” fortsat åbnet med EURO 2020-merchandise, som alle kan komme og købe i løbet af hele slutrunden.

Officielt DBU merchandise kan købes på Ofelia Beach. Læs mere HER

 

Hvis jeg er fan med særlige behov, hvilken service kan jeg så få?

UEFA har dedikeret en del frivillige til at tage sig af fans med særlige behov. Derfor vil der være masser af hjælp at hente for at hjælpe dig bedst ind til din plads fra de frivilliges side.

Læs på UEFA.com før din kampdag, hvor der er mere relevant for fans med særlige behov.

 

Skal jeg have coronapas med? Og gælder de danske regler?

Ja, du skal medbringe et gyldigt coronapas. Et gyldigt coronapas  til EM i Parken følger de danske myndighederes regler.
Du kan læse mere om coronarestriktionerne her: https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/event-guide/copenhagen/stadium/COVID-19-guidance/

 

Er der en særlig udgangsprocedure, når jeg skal forlade Parken?

Du bedes følge de instrukser, som du får af frivillige og stewards i Parken. De vil guide dig i overensstemmelse med udgangsproceduren.

 

Jeg har glemt noget i Parken – hvad gør jeg?

Hiv fat i en af UEFA’s frivillige – nogle af dem har et ’Lost & Found’-flag i deres rygsæk.

Hvis det er nogle dage efter, at du har været i Parken, vil de ting, der er blevet fundet i Parken, være indleveret til politiet. Du bør derfor kontakte dem.

 

Jeg har børn med i Parken – skal de også fremvise et coronapas?

Hvis dit barn er under 15 år, skal de ikke fremvise et coronapas.

 

Hvis jeg er indenfor perimeteren, kan jeg så forlade området og komme tilbage igen?

Nej, hvis du først forlader perimeteren, så kan du ikke komme ind igen. Det betyder, at når man forlader det ydre perimeter, så bliver din billet ugyldig.