FAQ - JULEPAKKER

Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om jule-billetpakkerne. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte billetsalg@dbu.dk.


 

Videoguide til indløsning af julepakke


 

Jeg har købt men kan ikke finde billetterne på min profil?

Når du køber en Julepakke på www.billet.dbu.dk, får du ikke udleveret dine billetter med det samme. Du får i stedet en voucher, der kan indløses ca. 4-6 uger før kampen spilles.

Voucheren fungerer som betalingsmiddel og kan indløses mod to pladser til den enkelte kamp.

Man vil modtage en mail med nærmere info, når det er muligt at indløse sin voucher.

 

Hvordan indløser jeg min Julepakke?

Din Julepakke består af en voucher, som du indløser til to billetter, når billetsalget åbner ca. 4-6 uger før den pågældende kamp.

Voucheren fungerer som betalingsmiddel og kan indløses mod to pladser til den enkelte kamp.

Du indløser voucheren ved at:

- Gå ind på billet.dbu.dk

- Logge ind på din billetprofil (du har muligvis oprettet den ved køb af julepakken).

- Vælge den pågældende kamp på forsiden.

- I stadionoversigten finder du området "Det Sikre Valg" på Øvre og Nedre C-tribunen. Her finder du to pladser og lægger dem i kurven.

- Når du har lagt dine billetter i kurven, klikker du på mærket ved punktet 'Tilføj julepakke eller gavekort' for at finde og indløse din voucher. Dette skal gøres på hver enkelt billet.

- Hver billet skal tilknyttes den samme mail. Mailen skal være identisk med den, der er anvendt til køb af julepakken.

- Afslut herefter transaktionen og gå til evt. betaling. Hver voucher gælder for 1 voksen og 1 børnebillet. Det er muligt i stedet at hente 2 voksenbilletter mod betaling af differencen.

 

Hvad indeholder en Julepakke?

Hver Julepakke indeholder to billetter til en given landskamp - én voksenbillet og én børnebillet - og koster 900 kr.

Julepakkerne sælges i et begrænset antal pr. kamp og er en mulighed for at sikre sig billetter til én eller flere af de afgørende EM-kvalifikationskampe i 2023 - tids nok til at lægge under juletræet.

 

Adskiller billetterne i Julepakkerne sig fra andre billetter?

Billetterne i Julepakkerne giver adgang til vores helt nye kategori, ”Det Sikre Valg”, der er placeret på Nedre C og Øvre C.

Det har ikke tidligere været muligt at købe børnebilletter til pladser i disse områder, hvilket betyder, at prisen for to tilsvarende sæder i 2022 eksempelvis var minimum 1200 kr. - prisen for to voksenbilletter.

 

Hvilket område på stadion er Julepakkerne til?

Julepakkerne giver adgang til vores helt nye kategori, ”Det Sikre Valg”, som er placeret på Nedre C og Øvre C.

 

Hvad hvis jeg ønsker at tage en voksen med i stedet for et barn/en ung?

Hvis du ønsker at invitere en voksen med i stedet for én under 16, er det muligt at lægge to voksenbilletter i kurven, når voucheren skal indløses.

Herefter skal differencen fra en børnebillet til en voksenbillet betales ved udcheckning.

 

Vi er en familie på fire. Hvordan køber vi billetter sammen?

Der kan kun købes én Julepakke (med 2 billetter) pr. billetprofil til hver kamp. I skal derfor have to billetprofiler for at købe to Julepakker.

I kan koble to billetprofiler sammen via venne-funktionen og dermed indløse Julepakkerne og hente fire billetter på én transaktion. Se hvordan venne-funktion fungerer HER

Hver billet skal tilknyttes den mail, der er anvendt til køb af den enkelte julepakke. Er to profiler koblet sammen, skal den ene profils mail altså kobles på to af billetterne, mens den anden mail skal kobles på de to andre.

 

Kan jeg tilkøbe ekstra billetter, når jeg indløser min julepakke?

Ja, det kan du godt. Det er dog en stor fordel, at du samtidig er Basismedlem.

Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra billetter, samtidigt med at du vælger dine to pladser fra julepakken, har du i så fald mulighed for det, når salget til Basismedlemmer åbner. I dette tilfælde er det en fordel at du også venter med at indløse din julepakke, indtil basissalget er åbnet. Så kan du nemlig tilkøbe dine ekstra billetter og være sikker på, at alle dine billetter er placeret i forlængelse af hinanden.